З понеділка у Львові запрацюють п’ять камер автоматичної фіксації порушень ПДР

15 Травня 2022

Фото: autonews.autoua.net

У понеділок, 16 травня, у Львівській області відновлять фіксацію порушень в автоматичному режимі. Про це повідомив заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

З початком повномасштабного вторгнення росії камери автоматичної фіксації були вимкнені. Але тепер їх знову увімкнуть. Загалом запрацюють 128 камер, які розташовані у 20 містах та 10 областях.

У Львові працюватиме 5 приладів контролю:

  • просп. Святого Івана Павла ІІ, 8 – напрямок спрямування приладу вул. Стрийська,
  • просп. Святого Івана Павла ІІ, 35 – напрямок спрямування приладу просп. Червоної Калини,
  • вул. Стрийська, 292 – напрямок спрямування приладу вул. Івана Павла ІІ,
  • вул. Княгині Ольги, 100К – напрямок спрямування приладу вул. Володимира Великого,
  • вул. Сихівська, 16А – напрямок спрямування приладу вул. Зелена.

Щодо області, то тут відновить роботу два прилади контролю. Один із них на десятому кілометрі дороги М-10 у напрямку м. Івано-Франкове, другий – на 685 кілометрі автодороги M-06 у напрямку с. Долинівка.

Окрім Львівської області, камери працюватимуть на автомобільних дорогах Київської, Вінницької, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Одеської, Полтавської, Рівненської областей. А також в таких містах: Київ, Біла Церква, Вінниця, Кривий Ріг, Суми, Житомир, Хуст, Мукачево, Івано-Франківськ, Полтава, Тернопіль, Хмельницький, Кропивницький, Одеса, Кременчук, Черкаси, Чернівці, Чернігів, Луцьк.

 

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.