Журналісти телеканалу НТА стали орендарями клубу «Пікассо»

Інтереси підприємства представляє Олексій Різник - адвокат і бізнес-партнер Григорія Козловського
01 Липня 2020

Наталія Струк і Віталій Крутяков (зображення з сайту телеканалу НТА)

Головна редакторка телеканалу НТА Наталія Струк та його креативний продюсер Віталій Крутяков через засновану ними компанію стали власниками ПП «Клуб Пікассо», яке орендує приміщення однойменного клубу на вулиці Зеленій, 88 у Львові. Про зміну власності стало відомо з державних реєстрів.

Клуб «Пікассо» перестав працювати навесні цього року. Сьогодні заступник міського голови Андрій Москаленко разом з працівниками управління комунальної власності намагалися оглянути приміщення, однак орендарі їх не впустили. Після чого Москаленко опублікував на своїй сторінці у Facebook повідомлення про те, що вони звертатимуться до правоохоронних органів.

Увага ‼️ Рейдерство ‼️Long readВимагає публічності Цього року всіх збентежила інформація про закриття клубу…

Опубліковано Andriy Moskalenko Середа, 1 липня 2020 р.

У коментарі «Наші гроші. Львів» Андрій Москаленко повідомив, що договір оренди під клуб діятиме до липня наступного року. Однак через закриття клубу, про яке офіційно оголосили у лютому, комісія прийшла перевірити використання приміщення. Відомо, якщо орендар використовує його не за призначенням, визначеним в договорі, це може стати причиною його дострокового розірвання.

Як пояснив Андрій Москаленко, на сьогоднішній візит з перевіркою орендар погодився, однак сьогодні біля клубу їх зустріли адвокати. «Це саме ті ж адвокати, які публічно представляли позицію власників по питаннях будівництва на Дорошенка, 2 та Гранд готелю», – повідомив він і зауважив, що вони робитимуть подальші спроби потрапити в комунальне приміщення.

На відео один із адвокатів представився Олексієм Різником – це адвокат і бізнес-партнер депутата Львівської міськради Григорія Козловського.

Москаленко також пояснив, що 12 червня 2020 року виконавчий комітет Львівської міської ради вирішив передати приміщення на Зеленій, 88 комунальній установі «Львівський міський молодіжний центр» для створення міського молодіжного центру. За даними реєстру нерухомого майна, це приміщення площею 560,9 кв. м є комунальною власністю.

Згідно з реєстром, зміна засновників приватного підприємства «Клуб Пікассо» відбулась 30 червня 2020 року. Замість Романа Кравчишина засновником підприємства стало ТОВ «НТА+», яке було створено 8 місяців тому. Власниками цього товариства є головний редактор каналу НТА Наталія Струк із внеском у 10,5 млн грн та креативний продюсер каналу НТА Віталій Крутяков – 4,5 млн грн внеску до статутного капіталу.