Компанія без власної техніки будуватиме народний дім за майже 19 млн грн

25 Вересня 2018

Давидівська сільська рада ОТГ Пустомитівського району в результаті відкритих торгів 20 вересня уклала договір із ТОВ «Вельт капітал» на будівництво народного дому в с. Виннички. Сума договору становить 18,87 млн грн, про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Технічне завдання передбачає, що переможець торгів за ці кошти зведе будинок, поставить вікна та двері, прокладе підлогу, обладнає будинок необхідними комунікаціями, побудує актовий зал і т. д. Завершать роботи до кінця 2019 року. Згідно з договірною ціною, витрати фірми на зарплати працівникам дорівнюватимуть 1,7 млн грн (тобто 9,32% від суми договору), а прибуток складе 252 тис. грн – 1,33% від вартості контракту.

Крім переможця участь у торгах взяла лише одна компанія: приватне підприємство «Форміка і К» із остаточною пропозицією на 88 тис. грн дорожчою.

Компанія «Вельт капітал» неодноразово фігурувала у матеріалах «НГ.Львів». Наприклад, разом із пов’язаною компанією ПП «Арагас», яка належить колишньому директору ТОВ «Вельт капітал», конкурували на тендері з ремонту вулиці Арктичної у Брюховичах та реконструкції будівлі колишнього Російського культурного центру за 3 і 6 млн грн відповідно.

Директором і власником ТОВ «Вельт капітал» є 33-річна Тетяна Павленко. Раніше вона також була директором фірми ТОВ «Тонбудпроект», яка наразі припинила діяльність. Попереднім власником «Вельт капіталу» була Ярина Газда.

Згідно з довідкою про матеріально-технічну базу, всю техніку (29 одиниць) «Вельт капітал» орендує в ТОВ «А.Омега», ТОВ «ВП Галтрансрембуд», ТОВ «Сімбо Капітал». Щодо приміщень, то компанія орендує у трьохрічного Михайла Москаля 1960 кв. м у Куликові.