Рівненська компанія отримала замовлення на модернізацію ліфтів у Львові, позмагавшись з фірмою своєї працівниці

11 Липня 2018

Залізнична районна адміністрація Львівської міської ради замовила модернізацію із заміною обладнання двох пасажирських ліфтів за понад 1,7 млн грн у ТОВ «Арм-Еко». Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Закупівлю здійснювали за двома лотами, на кожен ліфт окремо. Модернізуватимуть ліфти на дев’ять зупинок на вул. С.Петлюри, 2 у Львові, у 5 та 6 під’їздах. Роботи мають завершити до кінця року.

За замовлення в обох лотах боролися лише дві компанії, переможець рівненське ТОВ «Арм-Еко» та луцьке ТОВ СРБУ «Волиньліфт». Під час аукціону первинні пропозиції обох фірм залишися незмінними.

«Арм-Еко» належить Андрію Єдіну (25%) та Михайлу Мельнику (75%). Останній також володіє ТОВ «Будівельна компанія «Спеціалізоване управління-39» разом з Ориславою Стасюк. А вона, в свою чергу, є співвласницею СРБУ «Волиньліфт», яке виступало конкурентом «Арм-Еко» на даних торгах.

Крім того, виявилось, що чоловік Орислави Стасюк Роман раніше володів 50% «Арм-Еко». В електронній декларації за 2017 рік депутат Рівненської міськради та помічник-консультант нардепа Роман Стасюк також вказав, що минулоріч його дружина Орислава отримала майже 637 тис. грн зарплати в «Арм-Еко», а сам Роман Стасюк – ще майже 30 тис. грн від здачі в оренду майна цій компанії.

З довідки «Арм-Еко» про працівників також стало відомо, що співвласниця конкурента СРБУ «Волиньліфт» Орислава Стасюк і на момент торгів працювала в «Арм-Еко» на посаді головного інженера проекту.

«Арм-Еко» та СРБУ «Волиньліфт» загалом конкурували вісім разів. Протягом останніх двох років  «Арм-Еко» отримало замовлень на понад 31 млн грн.