Львівська поліція охорони купила сім автомобілів за 1,5 млн грн

13 Квітня 2018

Управління поліції охорони у Львівській області 11 квітня підписало договір на поставку семи автомобілів на майже 1,47 млн грн з ТОВ «Град Авто». Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Замовили сім автівок ЗАЗ Sens у конфігурації SX 1.3 M/T D4XE550 сірого кольору, 2017 року випуску, по 209,5 тис. грн кожна. На сайті ЗАЗу стандартна ціна на такі автомобілі 2017 р.в. вказана у розмірі 210 тис. грн.

Участь також брала Філія «Автоцентр на Теремках» ПАТ «Українська автомобільна корпорація» з пропозицією на 3,5 тис. грн дорожчою від «Град Авто». Під час аукціону пропозиції обох компаній залишились незмінними.

Запорізьке ТОВ «Град Авто» засноване ТОВ «Олімпус», ТОВ КУА «Інвестгруп» та Наталією Бакшеєвою. Бенефіціарним власником є Степан Кравчун.

У двох інших лотах Управління поліції охорони у Львівській області також намагалось придбати чотири автомобілі Renault Duster очікуваною вартістю понад 1,7 млн грн та два автомобілі Skoda Octavia A7 очікуваною вартістю понад 1,1 млн грн. Закупівлі було відмінено через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.

Нагадаємо, тиждень тому УСБУ у Львівській області замовило Mitsubishi Pajero Sport за 1,28 млн грн.