Львівська обласна рада замовила нагородних сувенірів та грамот на понад 100 тис. грн

03 Квітня 2018

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради протягом березня 2018 року підписало чотири угоди на закупівлю сувенірних нагород на загальну суму 103 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

У львівського ТОВ «Кварта Капітал» управління майном 12 березня купило 400 папок для грамот на суму 39 тис. грн, тобто по ціні у 97 грн за одну папку.

ТОВ «Кварта-Капітал» зареєстрована у вересні 2013 року Олексієм Васильєвим та Олексієм Альбокріновим, який на сьогодні керує компанією. Фірма веде рекламну та друкарську діяльність і на даний час вже взяла участь в 20 тендерах, враховуючи поточну закупівлю. Із структурними підрозділами Львівської обласної ради фірма уклала загалом десять угод на загальну суму 160,9 тис. грн.

13 березня управління підписало договір на закупівлю рамок для подяк з полтавським приватним підприємцем Олександром Пелихом. Згідно з угодою, за одну рамку йому заплатять 30 грн, а 200 таких рамок обійдуться чиновникам у 6 тис. грн.

ПАТ «Львівська фабрика паперово-білових виробів «Бібльос» заробить 3,5 тис. грн за продаж управлінню ЛОР 400 грамот та 200 паперових бланків для подяк. За одну грамоту Управління майном заплатило 7 грн, а за одну подяку – 3,5 грн.

Крім того, для потреб ЛОР управління майном закупило 90 наручних годинників у ТОВ «Київський годинниковий завод» на суму 53,7 тис. грн. Згідно з угодою, придбали 60 чоловічих та 30 жіночих годинників торгової марки «KLEYNOD» з символікою Львівської обласної ради та гравіюванням на зворотній стороні «Від голови Львівської обласної ради». За один такий чоловічий годинник управління заплатило 607 грн, а за один жіночий годинник – 577 грн.

Власником ТОВ «Київський годинниковий завод» є Олексій Золотарьов. Фірма на ринку працює з 1997 року.