На Сихові більшість замовлень на прибирання району дісталось фірмам одного власника

27 Лютого 2017

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради за результатами відкритих торгів підписала чотири договори на прибирання району на загальну суму майже 9,4 млн грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

З чотирьох лотів у трьох перемога дісталась фірмам Володимира Возного. Так, його фірма ПП ”Паркбуд-Плюс” підписала договір на понад 2,92 млн грн на прибирання в мікрорайоні “Сихів — Центр”: підмітання вулиць, прибирання від снігу, посипка доріжок піском, збір листя, очищення конструкцій від рекламної продукції, зрізання трави та інше.

Ще одна фірма Володимира Возного ДП “Парк-Плюс-Сервіс” за майже 2,53 млн грн прибиратиме мікрорайон «Сихів — Зелена», а ПП “Паркбуд” за 1,3 млн грн – внутрішньоквартальні дороги, проїзди, вулиці, приналежні по територіальності до ЛКП, які обслуговують житловий фонд Сихівського району.

В усіх випадках фірми Володимира Возного конкурували лише з ЛКП “Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району”, чиї первинні пропозиції незмінно було дорожчими. Під час аукціонів ЛКП жодного разу не знизило ціну, як і фірми Возного.

Ще в одному лоті перемогло ТОВ “ЖЕП “Стимул-Сихів”, яке змагалось з фірмою того ж Возного. Під час аукціону первинні пропозиції також не змінювали. “ЖЕП “Стимул-Сихів”, у статутному фонді якого майже 74% належить Заурі Будзішвілі, підписало договір на майже 2,6 млн грн. Фірма прибиратиме мікрорайон “Сихів – Новий Львів”.