Свято наближається: в області купують ялинки, гірлянди та цукерки

24 Листопада 2016

Місцеві ради на Львівщині розпочали передсвяткові закупівлі. Так, у Східниці придбали ялинкові гірлянди, у Трускавці — ялинку, а у Винниках — цукерки.

У Трускавці буде штучна 12-метрова сосна вартістю 192 тис. грн. Відповідний договір відділ культури Трускавецької міськради підписав 22 листопада з тернопільським підприємцем Віталієм Лисим.

Виконавчий комітет Винниківської міської ради замовив цукерки до дня св. Миколая на 108 тис. грн. Загалом придбають 762 пачки цукерок, середня вартість кожної складе майже 142 грн. Вміст пакунків у звіті не вказано. Замовлення дісталось дочірньому підприємству “Савсервіс Карпати”, вказано на сайті публічних закупівель Prozorro.

Засновником є ПАТ “Аснова Холдинг”, яке контролює мережу виномаркетів Wine Time, кафе Bel Gusto та ін. Бенефіціарними власниками ПАТ вказано Олега Баришевського, Максима Сафонова, Володимира Шаповалова та Анатолія Строгана (за даними Youcontrol).

Також Східницька селищна рада підписала договір з харківським підприємцем Сергієм Трубніковим на понад 199,9 тис. грн на поставку ялинкових гірлянд. Згідно з договором придбають:

  • 50 двадцятиметрових гірлянд на 200 ламп кожна синього, білого та жовтого кольорів,
  • 30 дванадцятиметрових гірлянд на 120 ламп кожна,
  • 500 метрів лампового дюралайту синього, зеленого та жовтого кольорів,
  • 35 мережевих адаптери.

Як зясували “НГ. Львів”, постачальник гірлянд з Харкова має номер телефону, який повністю співпадає з мобільним трускавецького підприємця Віталія Бачика. Останній використав даний телефон при реєстрації свого профілю у соціальній мережі Facebook. Цей же телефон він вказав і при реєстрації підприємцем. Віталій Бачик є співвласником двох компаній: ТОВ “Хіт електрік лайт” і ТОВ “Електро-поліс”.

hirlyandy