Львівські залізничники знову скупилися в друзів Дубневичів, чия пропозиція не була найдешевшою на тендері

14 Квітня 2016

Регіональна філія «Львівська залізниця» замовила запірної арматури на 848 тис. грн у ТОВ НВП «Інтертерм». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили крани, засувки, вентилі, клапани, зрошувачі. Загалом участь у торгах брало шість компаній, однак пропозиції чотирьох найдешевших відхилили з різних причин.

Відтак, єдиним допущеним до торгів конкурентом «Інтертерму» було львівське ПП «Будівельна компанія «Дорбуд», чия пропозиція була лише на 2 тис. грн дорожчою – 850 тис. грн.  Що цікаво, у протоколі розкриття вказана пропозиція «Інтертерму» не 848 тис. грн, а понад 865 тис. грн.

Без імені

Однак у протоколі оцінки написано, що фірма допустилася арифметичної помилки, і насправді її пропозиція становить 848 тис. грн.

Будівельна компанія «Дорбуд» належить Денису Даниленко, 1983 року народження. На місцевих виборах 2015 року він балотувався до Львівської міськради від БПП «Солідарність»

Власниками ТОВ «НВП «Інтертерм» є Ігор Каїнський і Михайло Манько. Каїнський раніше був тісно пов’язаний із «Корпорацією Колійні ремонтні технології» через Фінансову компанію «Енергія-інвест» та «Украмарін». Також він був керівником НВП «Колійні ремонтні технології», яке заснував Ярослав Дубневич. Брати Дубневичі є народними депутатами від БПП «Солідарність».