Підлеглі Синютки з гостями проїли на фуршетах 89 тисяч – дані “Є-Дата” за грудень

20 Січня 2016

Департаменти Львівської облдержадміністрації у грудні 2015 року перерахували щонайменше 89068 гривень різним компаніям за послуги кейтерингу та організацію фуршетів. Про це стало відомо з веб-порталу “Є-Дата“, на якому можна відслідковувати платежі державних органів і підприємств.

Зокрема, ПАТ ТФ “Львів-Супутник” отримало 23,85 тис. грн та майже 21,8 тис. грн за послуги кейтерингу. Остання вказана сума – це кейтеринг під час зустрічі керівника області із президентом Словенії. Ще майже 8,5 тис. грн компанія отримала за кейтеринг під час зустрічі глав прикордонних відомств.

На зустрічі глав прикордонних відомств також двічі був фуршет, за які Анастасія Бріккер та ТОВ “Лемберг Менеджмент” отримали по 16 тис. грн та майже 7,4 тис. грн відповідно.

Окрім того, ще один фуршет та обід ЛОДА у грудні оплатили ПАТ ТГК “Дністер” на загальну суму понад 11,5 тис. грн.

Як свідчать дані “Є-Дата”, у жовтні 2015 року “Львів-Супутник” за кейтеринг отримав від ЛОДА ще 37,6 тис. грн. Так само раніше, у вересні, ТОВ “Місто Лева” отримало майже 18,6 тис. грн за фуршет, а “Віденська кавярня – 8,5 тис. грн за обід під час офіційної зустрічі.