Понад 270 мільйонів на ремонт доріг на Львівщині отримають івано-франківці і тернополянин

17 Грудня 2015

Служба автомобільних доріг у Львівській області за результатами двох торгів замовила ремонт доріг на понад 273,3 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ТОВ «ПБС» за 100,3 млн грн ремонтуватиме частину дороги, яка веде курорту «Буковель», –   Н-09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів. Фірму «ПБС» контролює нардеп, екс-гендиректор «Буковелю» Олександр Шевченко.

Офіційно основним власником фірми є Іванна Непик. Незначна частка у фірмі (0,17%) також належить Галині Колибабюк. В профілях у соцмережах обидві жінки вказали, що їх місцем праці був туристичний комплекс «Буковель».

Нагадаємо, «ПБС» вже отримувало замовлення на ремонт різних ділянок H-09, у червні на 245 млн грн, у серпні – на 325 млн грн, у листопаді – на 93 млн грн.

Дорогу до Тернополя (Н-02 Львів – Тернопіль) за майже 173 млн грн ремонтуватиме ТОВ «Техно-Буд-Центр». Власником є 61-річний Григорій Процик з Тернополя. Раніше співвласником був Любомир Грегоращук, чий син Андрій є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області. Син Проника Орест керує ДАК «Автомобільні Дороги України».