З двох озер у Львові вивезуть понад 1700 тонн сміття й намулу за третину мільйона

19 Травня 2015

Департамент містобудування Львівської міськради замовив послуги з поліпшення благоустрою та технічного стану водойм на території парків «Піскові озера» та «Озеро Левандівське» за майже 375 тис. грн у приватного підприємця Ореста Батюкевича. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Документацією передбачено, що обидва озера поглиблять на 20 см за допомогою мотопомпи, приберуть сміття на території та вивезуть його. У техзавданні вказано, що в мішки вручну зберуть загалом 270 тонн сміття. Для цього у техзавданні навіть передбачили 4900 мішків по 50 л. Загалом з двох озер вивезуть сміття, відстояного намулу, грунту на відстань до 20 км – 1715 тонн.

На левандівському озері також облаштують пляж із піску шаром 30 сантиметрів та повністю відновлять пішохідну доріжку, замінивши бетонні плити.

Підприємець Орест Батюкевич, обраний у 2013 році головою Городоцької районної організації НРУ, конкурував лише з ТОВ “Дельтабуд”. Раніше ця фірма також була прописана в Городку, однак нині місцем її реєстрації вказано Львів. Власниками “Дельтабуду” є Ганик Іван і Костик Олег.