Львівську прокуратуру відремонтують на мільйон гривень. Встановлять решітки і металеві двері

05 Листопада 2014

Прокуратура Львівської області акцептувала пропозицію ТОВ “Укрбудполь” на послуги з поточного ремонту приміщень прокуратури у Львові на проспекті Шевченка, 17/19. Сума акцептованої пропозиції 923,3 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Документацією передбачено реставрацію дверей сходової клітки, ліпнини центрального входу, вікон з внутрішнього дворику, влаштування решітки індивідуального виготовлення на вікно та решіток на двері, ремонтні роботи стелі центральної сходової клітки, входу вестибюлю, встановлення металевих дверей архіву спецчастини, горища, серверної. Також відремонтують приміщення для прийому громадян та санвузол на першому поверсі, багато кімнат, наприклад, приміщення прес-центру.

Єдиним конкурентом “Укрбудполю” було ПП “Архітектурна майстерня “Ренесанс”, яке пропонувало виконати роботи за понад 1 млн грн.

Власниками ТОВ “Укрбудполь” є польські підприємства “Будполь” і “Єврофрендз” та українське ЗАТ “Проектно-будівельне об’єднанняЛьвівміськбуд”. За даними SMIDA за 2013 рік, 24,65% “Львівміськбуду” належить Петру Васильчуку, ще 38,95% – Валерію Циганку.

Згідно з даними польського реєстру, підприємство послугово-продукційне “Будполь” перебуває в стані ліквідації.

будполь

Раніше ТОВ “Укрбудполь” перемагало в тендері лише раз. У 2011 році фірма перемогла в запиті цінових пропозицій на поточний ремонт приміщень 4-ї комунальної міської поліклініки Львова за 116,4 тис. грн.