Що єднає нардепа Ігоря Кривецького та Вову Морду

21 Березня 2014

В інтерв’ю «Українській правді» народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Кривецький заявив, що він не знає людини, відомої в кримінальних колах як Вова Морда. Проте «незнання» цієї людини не заважає йому мати спільний бізнес з його родиною.

За паспортом Вова Морда має ім’я Володимир Дідух. Офіційно він є співвласником хіба що сімферопольської компанії ТОВ «Козачок –Бахчисарай» та громадської організації «Рідна Галичина». А от жінка, яку називають дружиною Володимира Дідуха і яка мешкає за тією ж адресою, що й він, на вул. Йосипа Сліпого у Львові, володіє цілою низкою підприємств. Наприклад, вона є співзасновницею ТОВ «АІА», «Гурман», ПРАТ “Галка-Дрогобич» та інших.

Наталії Сліпченко також належить частка в спільному українсько-німецькому ВКП у формі ТОВ “Емкорет”. Співвласником цього ж підприємства є Ігор Кривецький. Основним видом діяльності фірми є “обслуговування напоями”.

Ще донедавна Ігор Кривецький також вів спільний бізнес і з сином Володимира Дідуха – Максимом. Вони були серед співзасновників ТОВ «Мангусти», основним видом діяльності якого є «діяльність приватних охоронних служб». Нині вони вийшли з числа співвласників.  

А найцікавіше, що Ігор Кривецький та Наталія Сліпченко і сьогодні є співзасновниками ГО «Здорова Галичина». Саме ця організація намагається приватизувати клуб «Романтик» у парку культури ім.. Хмельницького.