Через відсутність альтернативи військові заплатять братам Дубневичам майже сім мільйонів

14 Січня 2014

Яворівська квартирно-експлуатаційна частина району МО України за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника замовила комунальних послуг на 9 млн 150 тис. грн, з яких 6,9 млн грн дістанеться підприємствам, які контролюються братами Ярославом та Богданом Дубневичами. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ТОВ “Енергія-Тепловодосервіс” надаватиме каналізаційні послуги, воду та тепло, а ТОВ НВП “Енергія — Новояворівськ” – електричну енергію. Основним власником НВП “Енергія — Новояворівськ” є ТОВ “АПП “Львівське” братів Дубневичів — 92,4%. Незначну решту мають два місцеві комунальні підприємства: Новояворівськтеплокомуненерго” та “Міські електричні мережі”. Власниками “Енергія-Тепловодосервісу” є комунальне підприємство “Старичі” та вже згадане ТОВ “Агропромислове підприємство “Львівське”.

Ще 2 млн 250 тис. грн отримає ПП “Енергія Захід” за постачання пари та гарячої води. Власниками ПП “Енергія Захід” є Тамара та Анатолій Котики. Анатолій Котик також є бізнес-партнером народного депутата Ігоря Васюника і його дружини у ТОВ “ВР Груп”.