Стрийський комбінат віддасть понад 600 тисяч гривень фірмі свого інженера

11 Червня 2013

Стрийський міський комбінат комунальних підприємств Львівської області за результатами відкритих торгів замовив допоміжні послуги щодо транспортування на понад 627 тис. грн. Переможцем тендеру стало ТОВ “Комунальник 1”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією, мова йде про послуги 4 самоскидів вантажопідйомністю від 5 до 20 тонн (загалом 980 годин), бортового автомобіля (210 годин), бульдозера (1180 годин) та спецавтомобіля для прочищення каналізаційних мереж (350 годин). Єдиним конкурентом переможця на торгах був “Стрийський райавтодор”, однак його послуги коштують на понад 52 тис. грн більше.

Власником ТОВ “Комунальник 1” є Генадій Васькович (10%) та Василь Васькович (90%) – екс-директор, а тепер головний інженер того ж Стрийського МККП. Адреси ТОВ “Комунальник 1” та Стрийського МККП співпадають – вул. Нижанківського, 50 у Стрию.

Як повідомляли “Наші гроші. Львів”, у березні цього року ТОВ “Комунальник 1” змагався за півторамільйонний тендер зі Стрийським міським комбінатом комунальних підприємств і переміг.