Львівське управління ДАІ зняло з торгів найдешевшу пропозицію фірми Коломойського через російську мову

19 Березня 2013

Конкурсний комітет Управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області відхилив пропозицію ТзОВ ВТФ «Авіас» у торгах на постачання палива через документи, які були заповнені російською мовою. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Комітет зазначив, що пропозиція не відповідає умовам документації конкурсних торгів – частину документів, а саме угоду про співпрацю, подано на російській мові без перекладу.  Пропозиція «Авіасу» на даних торгах була найдешевшою.

Як вже повідомляли «Н.Г. Львів», фірмі, яка входить до групи Ігоря Коломойського не щастить вже давно. З початку року вона активно програє тендери на Львівщині. Що більш, згідно з дослідженням «Наших грошей», загалом по Україні обсяг підрядів на поставку пального, отриманих ТОВ ВТФ «Авіас» в січні 2013 року на тендерах державних та комунальних установ, в 35 разів менший від показників минулих років.

Головний конкурент підприємства – ТОВ «Золотий Екватор», яке належить до сфери впливу бізнесмена Ігоря Єремєєва, група «Континіум». Саме воно постачатиме паливо для ДАІ Львівщини протягом 2013 року на суму 1,9 млн грн.