«Львівтеплоенерго» купує дрова на 20 мільйонів

18 Жовтня 2022

Фото умовне, джерело: pixabay.com

ЛКП «Львівтеплоенерго» з першої спроби не змогло придбати дрова на 20 млн грн, але вже 14 жовтня оголосило нову процедуру закупівлі.

Загалом це перша закупівля дров «Львівтеплоенерго», яку редакція зафіксувала у Prozorro. Раніше таких закупівель ЛКП не здійснювало.

Тендер проводили за чотирма лотами, у двох з яких участь взяло 3 і 4 учасники – в основному лісові господарства. Натомість у ще двох лотах до участі не зголосився ніхто. Підставами для відхилення пропозицій стали відсутність антикорупційних політик, аналогічних договорів, копій лісорубних квитків та інше.

Загалом теплоенерго планує купити 13 тис. «кубів» дров різних порід дерев, але найбільше – першої групи: дуб, бук, граб, клен, ясен, береза, в’яз, модрина.

Поки триває закупівля, «Львівтеплоенерго» замовило 2800 метрів кубічних дров у Львівського лісового господарства за майже 4 млн грн. Тобто в середньому приблизно 1428 грн за «куб».  Лісгосп повинен постачати дрова партіями протягом двох робочих днів із дати заявки теплоенерго.