ЛОДА оцінить курортний потенціал області за 219 тис. грн

08 Жовтня 2022

Фото ілюстративне, з сайту dyvys.info

Управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації замовило аналіз сучасного стану природних лікувальних ресурсів і оцінку курортного потенціалу області. Це робитиме Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України за 219 тис. грн, повідомляється на порталі закупівель Prozorro.

Технічним завданням передбачено, що інститут повинен дослідити природні лікувальні ресурси та курортно-рекреаційний потенціал області у розрізі територіальних громад.

На першому етапі шестеро фахівців, в тому числі доктор наук, мають зробити аналіз і картосхему розташування природних лікувальних ресурсів за 16 робочих днів. Ще десять днів піде на рекомендації із раціонального використання цих ресурсів.

А під час останнього етапу, який займе також десять днів і над яким працюватиме четверо людей, мають зробити макет атласу «Природні лікувальні ресурси та курортно-рекреаційний потенціал Львівської області» та підготовити до видання книгу «Львівська область: природні лікувальні ресурси та курортно-рекреаційний потенціал розвитку територіальних громад».

У розрахунок вартості робіт входить не лише оплата праці виконавців (від 400 до 1163 грн за день). А й витрати на відрядження двох людей (11 тис. грн), предмети, матеріали, обладнання та інвентар – 5,7 тис. грн та інше.