- NGL.media - https://ngl.media -

Два депутати міськради перепланують офіси на вулиці Вузькій

26.08.2022 @ 12:51 в Львів,Новини

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 26 серпня, затвердив містобудівні умови на реконструкцію приміщень на вулиці Вузькій, 3 та 3-а у Львові.

В одному випадку заявником є депутат Львівської міської ради від «Європейської солідарності» Олексій Різник. Він отримав право реконструкції квартири №2 з приєднанням нежитлових приміщень на вул. Вузькій, 3 у межах існуючих габаритів будівлі.

Вигляд на будівлю на вул. Вузькій, 3. Фото ЛМР

У других містобудівних до Різника доєднався ще один депутат від «Європейської солідарності» Юрій Ломага. Разом вони здійснюватимуть реконструкцію нежитлових приміщень під житловий будинок зі службовим приміщенням на вул. Вузькій, 3-А  – теж у межах існуючих габаритів будівлі.

Вигляд будівлі на вул. Вузькій, 3а. Фото ЛМР

В обох випадках максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки залишається існуючим. Обидві будівлі розташовані в зоні Г-2. Це торгово-ділова зона, де допускається житло лише на верхніх поверхах.

Депутати Ломага і Різник відомі як юристи екс-депутата Львівської облради Григорія Козловського.  А також цікавими судовими позовами – як про заборону [1] виконкому видавати МУО. Саме Олексій Різник є власником компанії [2], яка в сумнівний спосіб отримала будівлі одного з ринків Львова у приватну власність. І ця компанія зареєстрована на вул. Вузькій, 3. Щодо «приватизації» цього ринку і ще одного досі триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2022/08/26/dva-deputaty-miskrady-pereplanuyut-ofisy-na-vulytsi-vuzkij/

URLs in this post:

[1] заборону: https://ngl.media/2022/08/10/deputatu-lvivskoyi-miskrady-ne-vdalosya-zaboronyty-vykonkomu-vydavaty-mistobudivni-umovy/

[2] власником компанії: https://ngl.media/2021/12/13/rynky-pidzamche-ta-vynnykivskyj-perepysaly-na-druzhynu-ta-yurysta-kozlovskogo/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.