Дружина окупанта п’ятий місяць поспіль не може поховати свого чоловіка-військового

13 Липня 2022

Окупант Іван Бородін

Мешканка Нижнього Новгороду, що в 400 кілометрах від москви, Анна Бородіна від березня ніяк не поховає свого чоловіка Івана, який, як вона пише, «трагічно загинув під час виконання військового обов’язку».

Іван Бородін ліворуч

Як повідомляє InformNapalm, про смерть чоловіка жінка окупанта вперше написала ще 3 березня, тобто після першого тижня повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Справді, на своїй сторінці у ВКонтакті вона повідомила того дня: «Любимый мой муж царствие тебе небесное… пусть земля тебе будет пухом…». Того ж місяця жінка опублікувала пост, що поминки за Іваном відбудуться 4 квітня в кафе «Кардінал».

Після цього Анна написала ще кілька розпачлих постів, де сумує за чоловіком:

«Сил нет…. Это даже болью назвать нельзя, я немогу без ТЕБЯ… , как я хочу чтоб ты меня обнял и сказал Заюшь всё будет хорошо, я рядом. Ванька да услыш ты меня Я немогу без тебя я устала...».

Інформації про похорон все не було, аж 10 липня вранці жінка написала, що 11 липня відбудеться прощання з Іваном:

«В 8.30 начало на Федосеенко в части свободный вход кто хочет может приехать. В 10.30 примерно привезем к дому на планетную. Проводим моего героя в последний путь . Вечная память герою z…».  

Не минуло і шести годин, як вона сповістила про те, що похорон відміняється. І більше новин від неї не було.

Як з’ясувала редакція «Наші гроші. Львів», на рукаві її чоловіка – шеврон 96-ї окремої розвідувальної бригади (військова частина 52634), яка дислокується в Нижньому Новгороді. Відомо, що командний пункт разом із керівним складом 96-ї бригади ще в перші дні оборони Охтирки і боїв за Тростянець уразили наші військові.

Подружжя Бородіних

Старший сержант Іван Сєргєєвіч Бородін народився 1 вересня 1985 року, родом з Тюмені. Його мати Татьяна Бородіна сьогодні, 13 липня, теж опублікувала фото свого сина із чорною стрічкою.