- NGL.media - https://ngl.media -

У Жовкві запрацював новий сервісний центр МВС

30.05.2022 @ 11:21 в Новини

Новий територіальний сервісний центр МВС запрацював у Жовкві. Цей центр став десятим за рахунком у Львівській області та першим відкритим в Україні від початку повномасштабної війни. Він дозволить розвантажити Львів, полегшить роботу територіальних сервісних центрів, в такий спосіб пришвидшить надання послуг громадянам, повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

Раніше частина жителів Жовківської громади, щоб отримати необхідні послуги, їздила до Львова та Червонограда, розповів керівник Регіонального сервісного центру МВС України у Львівській області Олександр Малашко.

Сервісний центр надає повний спектр послуг. Тут можна зареєструвати авто, замінити необхідні дані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу або ж посвідчення водія, а також скласти теоретичний та практичний іспит з навичок водіння для отримання посвідчення водія.

Однією з особливостей центру є близьке розташування до прикордонного міста Рава-Руська, що дає можливість в умовах «0 розмитнення ТЗ» обслуговувати не лише жителів Жовківської громади, а й громадян, які розмитнили транспортні засоби і бажають їх зареєструвати.

Працюватиме новий територіальний сервісний центр МВС з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 год, та в суботу з 09:00 до 16:45 год.

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2022/05/30/u-zhovkvi-zapratsyuvav-novyj-servisnyj-tsentr-mvs/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.