Григорій Козловський вирішив скласти повноваження депутата

10 Травня 2022

Григорій козловський. Фото: Фото ФК «Рух»

Відомий львівський бізнесмен Григорій Козловський звернувся до Львівської обласної ради з заявою про складання депутатських повноважень. Про це повідомив телеграм-канал «П’ємонт», розмістивши відповідну фото заяви Козловського.

Він був обраний депутатом Львівської обласної ради за списком партії «Європейська солідарність» у 2020 році.

«Я, Козловський Григорій Петрович, відповідно до пункту 10 частини 1 статті 43, частини 1 статті 49 Закону України «Про місцеве самоврядування В Україні», пункту 2 частини 2 статті 5 Закону України  «Про статус депутатів місцевих рад» , вирішив скласти депутатські повноваження депутата Львівської обласної ради  за власним бажанням. Враховуючи вищевикладене, прошу розглянути дану заяву на найближчому пленарному засіданні Львівської обласної ради», – йдеться у нотаріально засвідченій заяві.

Підписана заява була 6 травня 2022 року. А розглянуть її, ймовірно, 19 травня, саме на цей день заплановано засідання обласної ради.

Нагадаємо, Григорій Козловський є власником «Винниківської тютюновою фабрики»,  «Гранд-готелю», готельно-ресторанного комплексу «Святослав» у Винниках тощо. Він також відомий скандальною активністю на будівельному ринку Львова. І саме його структури неодноразово ставали власниками комунального майна завдяки шахрайським оборудкам, наприклад, львівських базарів «Винниківського» та «Підзамче». Реалізація його останнього великого проєкту – будівництво Академії футболу у Винниках, також відбулась з низкою скандалів.

 

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.