- NGL.media - https://ngl.media -

Газони в Шевченківському районі Львова покосять за чотири мільйони гривень

02.05.2022 @ 12:00 в Львів,Новини

Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради замовила «послуги з озеленення району» на загальну суму 4 млн грн. В даному випадку йдеться про угоди на косіння газонів. В процесі торгів загальна вартість послуг зменшилась [1] на 2,8 млн грн від очікуваної суми закупівлі.

Торги відбулись за шістьма лотами, розділеними за територіальними назвами міських районів, де будуть проводити роботи. Три з них виграло ТОВ «ВМ Капітал Груп», яке отримало підряди на благоустрій на території районів «Замарстинів» та «Підзамче» у Львові та на території села Гряда, що входить до Львівської ОТГ.

В районі «Замарстинів» «ВМ Капітал Груп» покосить газони за 1,7 млн грн. Підприємство працює на ринку не повні два роки і належить львів’янину Іванові Фединцю. Згідно з угодою, найдорожче тут коштуватиме косіння газонів на вулиці Мазепи – 43 тис. кв. м фірма коситиме за 262 тис. грн.

На «Підзамче» вартість послуг фірми обійдеться місту у 1,5 млн грн. Тут найдорожче коштуватиме утримання газонів на вулиці Липинського – 570 тис. грн. І ще 60,8 тис. грн підприємство отримає за роботи в селі Гряда.

В селищі Брюховичі газони буде косити ТОВ «Укрпромбудмеханізація» за 149 тис. грн. Цікаво, що очікувана вартість замовника була 407 тис. грн. Проте підприємству вдалось обґрунтувати аномально низьку ціну пропозиції і з ним 27 квітня укладали угоду. Ця ж фірма «обвалила» ціну і під час торгів за косіння газонів в районі Янівського цвинтаря. Підприємство буде працювати тут за 549 тис. грн, хоча місто готове було заплатити за послуги 1,4 млн грн.

«Укрпромбудмеханізація» – підприємство з Чернівецької області, що належить мешканцю Хотинського району Миколі Козаку. Фірма вже кілька років активно працює на львівському ринку – перші контракти з районними адміністраціями на послуги з благоустрою уклала ще у 2019 році.

А газони в місті Дубляни, що також входить до Львівської ОТГ, за 111,8 тис. грн коситиме місцеве комунальне підприємство «Дублянський виробничий комбінат». Комунальне підприємство також суттєво зменшило ціну для перемоги на торгах, адже очікувана вартість закупівлі становила 307 тис. грн.

 

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2022/05/02/gazony-v-shevchenkivskomu-rajoni-lvova-pokosyat-za-chotyry-miljony-gryven/

URLs in this post:

[1] зменшилась: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-01-27-006346-c?lot_id=24665ad2814840388122ea0b310a57a4#lots

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.