- NGL.media - https://ngl.media -

Росія завдала авіаударів по Львову

18.04.2022 @ 08:56 в Новини

Сьогодні вранці, 18 квітня, під час оголошеної повітряної тривоги росія завдала авіаударів по Львову.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, відбулося чотири ракетні удари. «Відповідні служби вже виїхали на місце», – також повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Кілька ракет влучили поруч із залізничними об’єктами. Постраждалих серед пасажирів та залізничників немає», — повідомив пізніше голова Укрзалізниці Олександр Камишін.

Укрзалізниця наголосила, що ситуація на львівському залізничному вокзалі контрольована, пасажирів було розміщено у безпечних укриттях. Висадку та посадку на поїзди поновили після закінчення сигналу тривоги. Поїзди, які ще доїжджають до Львова, було затримано на в’їзді до міста до відбою тривоги, наразі рух поновили. Але можлива затримка прибуття до вокзалу.

Тим часом, є тимчасові зміни руху автобусів у Львові. Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, станом на зараз, автобусні маршрути № 10, 16, 32, 51 та тролейбус № 32 курсують у звичному режимі, маршрути № 47а та № 61 курсують через смт Брюховичі до мікрорайону Рясне, а рух маршрутів № 6а, 11, 17 досі призупинено.

Пізніше Максим Козицький повідомив про те, що внаслідок авіаударів вже відомо про 6 загиблих та 8 травмованих.

«За інформацією Повітряного командування «Захід», сьогодні вранці відбулося чотири ракетних удари по Львову. Три – по об‘єкті військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу. Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. Об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень», – написав він.

Нагадаємо, 13 березня росія вдарила ракетами по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон), в результаті атаки загинули 35 людей, а 18 березня – по території Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу. Також 26 березня відбулося [1] ще два авіаудари по об’єктам інфраструктури у Львові: один із них – це нафтобаза в самому місті Львові, другий – по об’єкт оборонної структури. Жертв не було. Нафтобазу гасили [2] приблизно 14 годин.

 

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2022/04/18/rosiya-zavdala-aviaudariv-po-lvovu/

URLs in this post:

[1] відбулося: https://ngl.media/2022/03/26/bilya-lvova-prolunaly-try-potuzhni-vybuhy/

[2] гасили: https://ngl.media/2022/03/27/34109/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.