Кількість загиблих внаслідок авіаудару зросла до 7 людей

18 Квітня 2022

Постраждала СТО. Фото: Суспільне

Кількість жертв у Львові після авіаударів сьогодні, 18 квітня, зросла до 7 осіб. Також відомо про 11 травмованих. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький під час брифінгу.

«Зараз розбирають завали, тому, можливо, кількість постраждалих буде більшою», – сказав Козицький. За його інформацією, серед поранених є дитина, троє осіб – у важкому стані.

Фото: Максим Козицький/ ЛОВА

Як повідомляли раніше, три авіаудари нанесли по об‘єктах військової інфраструктури – це складські приміщення, які використовувалися військовими, і одне влучання в цивільний об’єкт – станцію техобслуговування автомобілів. Пошкоджено або знищено близько 40 автомобілів. Від ударної хвилі розбиті вікна в готелі, де живуть евакуйовані українці.

Фото: Максим Козицький/ ЛОВА

Андрій Садовий під час брифінгу повідомив, що у Львові є пошкодження цивільної інфраструктури і поза об’єктами, у які відбулося влучання. Зокрема у 8 будинках і в одній зі шкіл міста вилетіли вікна на сходовій клітці. За попередньою інформацією, удари нанесли з каспійського напрямку.

Друга сирена вранці 18 квітня у Львові звучала через загрозу ракетного удару із акваторії Чорного моря.

Нагадаємо, 13 березня Росія вдарила ракетами по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон), в результаті атаки загинули 35 людей, а 18 березня – по території Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу. Також 26 березня відбулося ще два авіаудари по об’єктам інфраструктури у Львові: один із них – це нафтобаза в самому місті Львові, другий – по об’єкт оборонної структури. Жертв не було. Нафтобазу гасили приблизно 14 годин.

Якщо ви стали свідком вибуху, побачили підозрілий об’єкт у небі – повідомляйте у чат-бот «Шось летить» в телеграмі – @rusrocketfly_bot.

 

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.