На околицях Радехова впали уламки двох збитих ППО ракет

06 Квітня 2022

Фото ілюстративне

Вчора, 5 квітня, українською протиповітряною обороною було збито дві ворожі ракети над Львівщиною. Вони не досягли цілі, а уламки впали на околицях міста Радехів. Це сталося під час оголошеної повітряної тривоги, яка тривала майже годину, із 22:19 до 23:04.

Попередньо, о 23 годині 5 квітня, голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомляв, що районі Радехова пролунали вибухи, але постраждалих немає.

На брифінгу вранці 6 квітня Козицький розповів, що сили ППО збили дві ракети, а вибухи стались внаслідок падіння уламків. Сталось три вибухи на території недіючого цивільного об’єкта на окраїні Радехова. Пожежу вже загасили. Точне місце розташування об’єкта не повідомляють.

Нагадаємо, 13 березня Росія вдарила ракетами по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон), в результаті атаки загинули 35 людей, а 18 березня – по території Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу. Також 26 березня відбулося ще два авіаудари по об’єктам інфраструктури у Львові: один із них – це нафтобаза в самому місті Львові, другий – по об’єкт оборонної структури. Жертв не було. Нафтобазу гасили приблизно 14 годин.

Якщо ви стали свідком вибуху, побачили підозрілий об’єкт у небі – повідомляйте у чат-бот «Шось летить» в телеграмі – @rusrocketfly_bot.

 

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.