- NGL.media - https://ngl.media -

Важливі події Львова та області за 30 березня

30.03.2022 @ 18:00 в Новини

  • На Львівщину релокувався український лідер на ринку натуральної кави Gemini Espresso, який знаходився у місті Бровари Київської області, повідомляє ЛОВА. Сьогодні із майже 200 працівників підприємства на Львівщину переїжджають 30. А вже в перших числах квітня компанія планує працювати на повну потужність. Станом на сьогодні відділ інвестиційної політики Львівської обласної військової адміністрації опрацював більш як 200 заявок підприємств охочих релокуватись і ця кількість постійно збільшується. Майже пів сотні підприємств прийняли рішення переїхати на Львівщину.
  • Завтра на площі Ринок, 32 відкриють виставку «Call the War а War: російські злочини проти медіа в Україні з 24 лютого, 2022», повідомляє Львівська міська рада. Проєкт покликаний розповісти про журналістів та журналісток, які загинули, опинились у полоні або зазнали переслідувань внаслідок повномасштабної війни, яку росія розпочала проти України. Це вияв солідарності з медійниками та медійницями, які продовжують працювати, незважаючи на небезпеку.
  • Директором ЛКП «Залізничнетеплоенерго» призначено Юрія Войсовича. Досі обов’язки директора підприємства виконував головний інженер Віталій Камінський. «Юрія Войсовича призначено за контрактом. Він має багаторічний досвід роботи на схожому підприємстві, а саме «Львівгазі». Натомість Віталій Камінській залишається на посаді головного інженера», – повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.
  • Сьогодні на Львівщину доставили вакцини проти коронавірусної інфекції: Comirnaty (5 850 доз) та Moderna (2 000 доз), повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА Орест Чемерис. Тож всіх охочих, які ще не отримали свою дозу захисту, осіб, які вимушено прибули з інших областей, закликають провакцинуватись на Львівщині. Нагадаємо, що щеплення від ковіду можна отримати у закладах охорони здоров’я області, попередньо звернувшись до сімейних лікарів. Окрім того, нагадуємо перелік пунктів щеплень, розташованих найближче до державного кордону – інформація тут [1].
  • На Львівщину надійшло близько 6 тонн медичної гуманітарної допомоги з Німеччини, повідомляє ЛОВА. Серед гуманітарного вантажу – інсуліни різних видів, кровоспинні препарати. Вантаж для подальшого розподілу направили на один із аптечних складів області. Частину медикаментів отримають чотири заклади охорони здоров’я Львівщини, два з яких – дитячі. Інша частина зберігатиметься на складі для подальших потреб як Львівщини, так і інших регіонів України.
  • Подати заявку про пошкоджене майно під час війни відтепер можна в застосунку Дія. Подати заяву можуть українці, у яких було пошкоджено приватні будинки (садибні, дачні та садові), квартири, інші житлові приміщення (на які зареєстровано окреме право власності, а не в складі будинку). У застосунку в «Послугах» виберіть пункт «Повідомлення про пошкоджене майно» та заповніть форму.

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2022/03/30/vazhlyvi-podiyi-lvova-ta-oblasti-za-30-bereznya/

URLs in this post:

[1] тут: https://loda.gov.ua/news?news_departments=16&id=66433

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.