- NGL.media - https://ngl.media -

На паркінгу King Cross Leopolis запрацював цілодобовий польовий шпиталь

14.03.2022 @ 19:00 в Новини

Сьогодні на паркінгу торгового центру «King Cross Leopolis» розпочав роботу польовий медичний госпіталь. Розгорнула його одна з найбільших благодійних гуманітарних організацій США «Сумка Самарянина». Тут будуть надавати безкоштовну медичну допомогу вимушено переміщеним особам або постраждалим від військового конфлікту.

У польовому шпиталі можна отримати [1] стаціонарні та амбулаторні послуги, невідкладну та хірургічну допомогу, послуги для дітей і жінок, включно з акушерством. Шпиталь працюватиме цілодобово і зможе прийняти до 100 людей на добу.

«Ми облаштували тут лікарню швидкої допомоги на 58 ліжок, а також маємо дві операційні, реанімаційне відділення, аптеку, лабораторію», – розповіла речниця місії в Україні Кейтлін.

Операційна в польовому шпиталі на паркінгу King Cross Leopolis. Фото: Наші гроші. Львів

Вона також повідомила, що тут готові лікувати всіх пацієнтів, чи то пацієнти з пораненнями через війну, чи загальні медичні потреби. Тут також нададуть допомогу вимушеним переселенцям, що прямують через Львів закордон і потребують складної медичної допомоги. Також готові надавати допомогу і військовим.

Польовий шпиталь на паркінгу King Cross Leopolis. Фото: Наші гроші. Львів

«На цей момент важко спрогнозувати, звідки приїдуть люди та які їхні потреби. Але через кілька годин, як ми відкрились, у нас вже було четверо пацієнтів. Ми маємо можливості для лікування пацієнтів з різними проблеми: тих, хто втекли із зон бойових дій  і тих, хто просто потребують медичної допомоги», – пояснила речниця.

Польовий шпиталь на паркінгу King Cross Leopolis. Фото: Наші гроші. Львів

Серед медиків є не лише громадяни СЩА, але й також кілька громадян Канади, один – з Німеччини та з Австралії. А загалом персонал госпіталю налічує майже 100 людей – близько 50 медичних працівників (лікарів, медичних сестер, фармацевтів тощо) та приблизно стільки ж технічних працівників.

«Сумка Самарянина» [2] – неконфесійна євангельська християнська організація, яка з 1970 року надає допомогу у всіх кризових районах світу під час війни, стихійних лих тощо. Медична місія, котра дозволяє лікарям вирішувати короткотривалі задачі в умовах надзвичайних ситуацій по всьому світу, один з ключових напрямків роботи організації.

 

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2022/03/14/na-parkingu-king-cross-leopolis-zapratsyuvav-tsilodobovyj-polovyj-shpytal/

URLs in this post:

[1] отримати: https://www.facebook.com/lvoblrada/posts/302528668641129

[2] «Сумка Самарянина»: https://www.samaritanspurse.org/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.