- NGL.media - https://ngl.media -

Внаслідок авіаударів Росії у Старичах загинули 35 осіб

13.03.2022 @ 12:41 в Новини

Львівська обласна військова адміністрація повідомила, що станом на 12:00 кількість загиблих склала 35 осіб. Майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовані, вибухотехніки та інші фахівці дообстежують територію, розібрали велику частину завалів.

«На жаль, ми втратили більше героїв: 35 осіб загинули в результаті обстрілу центру миротворчості та безпеки. Ще 134 з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі. Команда Львівської ОВА буде оновлювати дані, тому слідкуйте виключно за офіційними повідомленнями. Від імені всієї Львівщини висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. Ми не забудемо жодного Героя і не пробачимо жодного окупанта!», – зазначив Максим Козицький, голова Львівської ОВА.

Нагадаємо, сьогодні вночі окупант випустив [1] 30 ракет на Міжнародний центр миротворчості та безпеки у Старичах Яворівського району. Раніше повідомляли, що 9 осіб загинули, а 57 отримали поранення.

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.

Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Яворівщині [1]


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2022/03/13/vnaslidok-vybuhu-u-starychah-zagynuly-35-osib/

URLs in this post:

[1] окупант випустив: https://ngl.media/2022/03/13/okupanty-zdijsnyly-aviaudar-po-mizhnarodnomu-tsentru-myrotvorchosti-ta-bezpeky/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.