Чернівецькі дорожники придбали два кросовери з пакетом «погані дороги»

13 Січня 2022

Skoda Kodiaq Ambition. Фото: Skoda

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області придбає два кросовери Skoda Kodiaq Ambition загальною вартістю 1,99 млн грн у ТОВ «Альянс-ІФ». Вартість одного авто становитиме 999,5 тис. грн. Згідно з угодою, автомобілі мають доставити службовцям до кінця серпня 2022 року.

У технічному завданні працівники Чернівецької САД, серед інших обов’язкових вимог до автомобілів, прописали наявність пакету «погані дороги», який передбачає додатковий захист двигуна. Крім того, дорожники зазначили необхідність цифрового дисплею, кліматконтролю, круїзконтролю, обігріву сидінь, більш високе положення сидіння пасажира спереду для подорожей, а також «пакет chrome», що передбачає «яскраві рейлінги та яскраві декоративні елементи».

Автомобілі повинні бути випущені у поточному 2022 році, мати автоматичну коробку передач та бути сірого кольору.

На даний час, за даними порталу YouControl, на балансі Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області є чотири автомобіля: Hyundai Tucson (2010 р.в.), Grand Vitara (2006 р.в.), Hyundai Accent (2011 р.в.) та Toyota Land Cruiser (2008 р.в.). Всі автомобілі сірого та чорного кольорів.

Згідно з цінами, зазначеними на сайтах офіційних дилерів Skoda, вартість моделі Kodiaq Ambition починається від суми у 905,7 тис. грн. Це найдешевша комплектація даної моделі. Вартість базової комплектації включає «все необхідне для комфортної їзди».

ТОВ «Альянс-ІФ» належить мешканцям Івано-Франківська Андрію Семаніву та Андрію Лисіву, які працюють на ринку продажу та ремонту автомобілів вже понад 18 років. Крім того, партнери активно працюють у галузі зеленої енергетики та є співзасновниками київського медичного центру «Особливі». А також мають спільний бізнес з родиною колишньої судді колишньої Господарського суду Івано-Франківської області Інесси Кавлак.

За минулий 2021 рік ТОВ «Альянс-ІФ» отримало підрядів на 15,4 млн грн. більшість з них в Івано-Франківській області.