- NGL.media - https://ngl.media -

Мостиська міськрада купить за понад мільйон гривень гібридний кросовер Toyota

29.10.2021 @ 09:30 в Львів,Новини

Мостиська міська рада на Львівщині замовила [1] автомобіль Toyota RAV4 Hybrid за 1,1 млн грн у ТОВ «Сервісний центр «Діамант».

Йдеться про машину комплектації Lounge в білому кольорі 2021 року випуску. Це третя за вартістю модель, і на офіційному сайті дилера вона коштує [2] від 1,05 млн грн. Ця гібридна модель Toyota RAV4, яка має поєднання бензинового та електричного двигунів.

Працівники мостиської мерії придбали авто, яке має безключовий доступ до автомобіля й запуску двигуна, сидіння в салоні оздоблені синтетичною шкірою, є клімат-контроль з незалежним регулюванням температури для водія та переднього пасажира, дефлектори обдування для другого ряду сидінь.

Автомобіль обладнаний багатьма функціями системи безпеки, наприклад системою допомоги під час руху бездоріжжям, старту на підйомі, звукового попередження про присутність іншої машини, автоматичним дальнім світлом.

Це буде перший новий кросовер для Мостиської міської ради за щонайменше останні 10 років. Його мерія отримає в грудні 2021 року. За даними аналітичної системи YouControl, вона вже має у власності три легкові автомобілі, найновіший з яких – 2007 року випуску.

Водночас це вже не перший випадок, коли міські чи сільські ради на Західній Україні купують дорогі автомобілі. У жовтні цього року Зарічанська сільська рада на Закарпатті також  замовила [3] автомобль Toyota RAV4 в комплектації Launge за 1,03 млн грн.

Про постачальника

Компанія «Сервісний центр «Діамант» Павла Волкова зареєстрована у Львові. Вона є офіційним дилером Toyota, розташована на вул. Кульпарківській, 226. Протягом 2020-2021 років компанія отримала державних замовлень на 11,9 млн грн.

Єдиним конкурентом «Діаманту» на поточних торгах був інший дилер Toyota − ТОВ «Гранд Мотор». Під час аукціону конкуренти знижували свої пропозиції, однак ціна переможця все одно була на 23 тис. грн дешевшою.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/10/29/mostyska-miskrada-kupyt-za-ponad-miljon-gryven-gibrydnyj-krosover-toyota/

URLs in this post:

[1] замовила: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-09-17-011180-b

[2] коштує: https://toyota.com.ua/rav4-hybrid

[3] замовила: https://zaxid.net/silrada_na_zakarpatti_kupila_krosover_toyota_rav4_za_1_mln_grn_n1528955

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.