Колеги-підприємці позмагались за 200 тис. грн від агенції регіонального розвитку

21 Вересня 2021

Фото умовне. Джерело: esu.com.ua

Агенція регіонального розвитку Закарпатської області замовила послуги експерта із стратегічного аналізу та планування розвитку території. Два контракти підписали із приватним підприємцем Андрієм Гінкулом, чиї послуги коштуватимуть агенції 197 тис. грн.

Агенція регіонального розвитку Закарпатської області заснована Закарпатською облрадою, ОДА та низкою громадських організацій. Її завданням є створення умов для інвестицій у Закарпаття.

Згідно з договорами, Андрій Гінкул надасть консультаційні послуги з підготовки проєктних заявок та підготовки міжрегіональних розвиткових проєктів. Технічним завданням передбачено, що підприємець проведе практичні заняття та майстер-класи на 80 годин та 360 годин й забезпечуватиме менторський супровід.

Також результатом роботи експерта має стати підготовка п’яти аналітичних статей із створення та діяльності регіональних фондів розвитку.

Звязки між учасниками

Серед вимог до учасників була вища освіта не нижче ступеня магістра, досвід роботи у сфері регіонального розвитку не менше п’яти років, аналітичні навички та досвід співпраці із агенціями регіонального розвитку. Окрім переможця участь у закупівлях взяла приватна підприємиця Леся Ладогубець із пропозиціями на 180 та 300 грн дорожчими.

Лесі Ладогубець належить ТОВ «Ісд інвест», співвласником і директором якого раніше був Андрій Гінкул. Обидва підприємці були консультантами в консалтинговому об’єднанні «Навігатор»

Також Андрій Гінкул є керівником Лесі Ладогубець у іншому проєкті. Зокрема вони входять у ГО «Асоціація енергоаудиторів ЖКГ». Як вказано у резюме Лесі Ладогубець, вона з 2015 року працює в ГО фінансовим менеджером проєктів. Андрій Гінкул з 2008 року працює у цьому ГО і зараз є координатором міжнародних проєктів та виконавчим директором.

Про постачальника

Вищезгадані контракти ‒ єдині держзамовлення приватного підприємця Андрія Гінкули у 2021 році. За даними його резюме, окрім вищезгаданої активності Гінкул також є заступником голови громадської ради при Міністерстві юстиції України та координатором проєктів у ГО «Асоціація екологічного та активного туризму».

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.