Ексначальник фінансового відділу ЛКП «Львівавтодор» консультуватиме підприємство з приводу тарифів

21 Вересня 2021

Фото: Facebook Львівавтодор

Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» замовило консультаційні послуги з питань управління фінансами у свого колишнього працівника Івана Садового. З ним підписали відповідний договір на 49 тис. грн.

Як пояснив редакції «Наші гроші. Львів» Іван Садовий, він буде допомагати створювати фінансові моделі та консультувати «Львівавтодор» з приводу використання тарифів. За його словами, угоду уклали 7 вересня цього року, свої послуги експрацівник надаватиме протягом трьох місяців.

Іван Садовий не вперше співпрацює з ЛКП «Львівавтодор». Протягом 2019-2020 року він працював начальником фінансового відділу в цьому комунальному підприємстві. Потім перейшов працювати заступником директора в інше ЛКП − «Палац ігрових видів спорту», яке відповідало за будівництво спортивного комплексу на проспекті Червоної Калини у Львові. З цієї посади Іван Садовий звільнився влітку 2021 році.

Поточний договір на консультаційні послуги ЛКП «Львівавтодор» підписав з ним як з фізичною особою. Однак як підприємець Іван Садовий реєструвався двічі. Перший раз – в 2004 році, основна його діяльність була пов’язана з ресторанами та мобільним харчуванням. У 2014 році він припинив своє підприємництво. Через два роки, в 2016 році, Іван Садовий відновив свою діяльність, цього разу він зазначив основну спеціалізацію – «обслуговування напоями». Але в лютому 2021 року знову припинив своє підприємництво.

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» працює для «створення та утримання якісної інфраструктури для мобільності львів’ян». Серед завдань працівників – впорядкування паркування, замовлення та реалізація інфраструктури, створення електронного квитка.

 

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.