Франківські дорожники витратять на два кросовери майже 2 млн грн

09 Серпня 2021

Škoda Kodiaq. Фото ілюстративне з сайту www.skoda-auto.ua

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області у серпня підписала договір на постачання двох автомобілів вартістю 1,98 млн грн з ТОВ «Альянс-ІФ».

Компанія продасть дорожникам два Skoda Kodiaq синього або сірого кольору з робочим об’ємом двигуна до 2 л, тип пального – бензин і роком випуску не раніше 2021 року. Гарантія на автомобілі повинна становити не менше 4 роки або 90 тис. км пробігу.

Згідно з даними YouControl, САД в Івано-Франківській області вже має два автомобіля Ford Kuga 2019 року випуску, один Renault Duster 2017 року випуску, а також Hyundai Accent 2013 року випуску.

Участь в закупівлі брала ще одна компанія – тернопільське ТОВ «Джерман авто центр», чия пропозиція була лише на 1 тис. грн дорожча, але під час аукціону фірма не знизила свою ціну.

Це вже п’ятий раз компанії зустрічаються під час аукціонів. Ще три рази на тернопільських тендерах вигравало замовлення «Джерман авто центр», а в одному івано-франківському аукціоні – ТОВ «Альянс-ІФ».

У поточних торгах «Джерман авто центр» не завантажило всі потрібні документи, які вимагав замовник, наприклад, проект договору чи гарантійний лист про виконання умов тендерної документації. Деякі з поданих учасником довідок були виготовлені ще у жовтні минулого року.

Натомість для участі в нещодавньому тернопільському тендері «Джерман авто центр» виготовила свіжі довідки і в повному обсязі. А ТОВ «Альянс-ІФ» не завантажило всі потрібні документи, навіть цінової пропозиції.

ТОВ «Альянс-ІФ» (попередня назва ТОВ «Алекс-ІФ») належить двом мешканцям Івано-Франківська Андрію Лисіву і Андрію Семаніву. Цьогоріч компанія отримала замовлень на понад 6 млн грн, а у 2020-му – менше 3 млн грн.

 

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.