Депутат Львівської міськради Назарій Бербека став власником «Дивись.info»

06 Серпня 2021

Назарій Бербека, фото з його сторінки в соцмережах

Новим власником інформаційної агенції «Дивись.info» став депутат Львівської міськради від «Європейської солідарності» і забудовник Назарій Бербека. Про це повідомляє видання на своєму сайті.

«Сьогодні була укладена угода між власниками ІА Дивись.info та Назарієм Бербекою. Згідно з домовленістю сторін, редакційна політика видання та принципи роботи залишаться незмінними», – йдеться у повідомленні.

«Це усвідомлений і виважений крок для видання та для мене особисто. Від сьогодні корпоративні права та активи інформаційного видання «Дивись.інфо» на 90% переходять Назарію Бербеці. Так, ми сьогодні підписали корпоративну угоду», – написала співвласниця та керівниця ІА Дивись.info Наталія Улинець, зазначивши, що «у виданні працюватиме в частині розвитку і масштабування».

Нагадаємо, сайт «Дивись.info» видає однойменне ТОВ «Інформаційне агентство «Дивись. Інфо». Ще у 2016 році замість Андрія Завербного власницями стали співвласниця PR-компанії «Перфектні рішення» Наталія Улинець (49%) та юристка Ганна Мацюк (51%). Остання два роки тому претендувала на посаду директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА. Мацюк також володіє низкою підприємств, серед яких юридична фірма та фермерське господарство.

Наразі офіційної зміни власників в реєстрі не відбулося. Як зазначила Наталія Улинець, зміна відбудеться найближчими днями. Суму продажу не розголошують.

«Наші стосунки з редакційним колективом сайту будуть прозорими, ми розробляємо та підпишемо відповідний меморандум з редакцією про невтручання в інформаційну політику видання», – пообіцяв Назарій Бербека.

Назарій Бербека є співвласником будівельного бізнесу, зокрема ТОВ «Львівська інвестиційна компанія разом із Тарасом Дідиком. Останній є власником ТОВ «Бізнес-Вектор ДК», якому належить торгова марка «Нова оселя». Будівництво під цим брендом веде і «Львівська інвестиційна компанія».

Разом вони володіють «Експлуатаційна служба «Нова оселя» та «Експлуатаційна служба Нова оселя фасілітіс», які отримують мільйонні замовлення на прибирання від офісів податкової, змагаючись із власним працівником.

Назарій Бербека входить до десятки найбагатших депутатів Львівської міськради за підсумками 2019 року, повідомляв ZAXID.NET.