Креативний продюсер «НТА» разом із конкурентом на тендері зробив однакові помилки в довідках

28 Липня 2021

Фото умовне з сайту sport-tv.by

Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації підписало договір із приватним підприємцем Віталієм Крутяковим на послуги зі зйомки та онлайн-трансляції рейтингових змагань з велосипедного спорту Lviv Open Cup. За ці послуги Віталій Крутяков отримає 59,9 тис. грн, а конкурував із ним підприємець з однаковими документами.

Згідно з технічним завданням, Віталій Крутяков повинен забезпечити онлайн-зйомку впродовж двох днів по 5 годин, можливість перегляду сповільнених повторів та титрування.

Про тендер

Окрім Віталія Крутякова участь у закупівлі взяв лише приватний підприємець – Антон Рамський із пропозицією на 100 грн дорожчою. Під час аукціону учасники не знижували цін.

Антон Рамський в будь-якому разі не мав шансів на перемогу. Учасник надав неповний пакет документів. Взагалі у тендерній пропозиції Рамського лише три довідки. Однак вони мають аналогічне оформлення із документами «конкурента». Більше того, Крутяков та Рамський зробили однакові помилки у своїх документах.

Відкрийте у новому вікні, щоб роздивитись ближче

У коментарі Антон Рамський заперечив пов’язаність із Віталієм Крутяковим:

«Я готую документи сам. Я з ним не співпрацю, не співпрацював і не знаю, хто це».

На запитання, чому надіслав неповний пакет документів, відповів, що завантажив ті документи, які «були під рукою».

Віталій Крутяков у свою чергу заявив, що не готує документи самостійно, а це робить його бухгалтер. Пообіцяв з’ясувати цей факт, але у домовлений час відповів, що наразі бухгалтер зайнятий:

«Ця людина мені просто допомагає, зараз має інші справи, я займаюсь безпосередньо зйомкою».

Також Віталій Крутяков повідомив, що не може обіцяти коментар на конкретну дату.

Про підрядника

Віталій Крутяков більше відомий як креативний продюсер телеканалу «НТА». Йому належить 30% ТОВ «НТА+», яке в свою чергу володіє ПП «Клуб Пікассо». Це підприємство орендує приміщення однойменного клубу на вулиці Зеленій, 88, хоча щодо нього триває кілька судових справ.

Як приватний підприємець Віталій Крутяков з початку 2020 року отримав держзамовлень на 3,6 млн грн (дані YouСontrol). Як він повідомив редакції, трансляціями він займається ще з 2011 року.

Довідка

Lviv Open Cup ‒ це відкритий кубок Львова з велоспорту, організатором якого є Міністерство молоді та спорту України та управління молоді і спорту Львівської ОДА. У 2020 році змагання не проводили через карантин. Зараз змагання відбуваються на території навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України – СКА Львів. Там розміщений єдиний критий велотрек у Львові.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.

 

Депутат від ЄС пропонує віддати телеканалу НТА приміщення клубу «Пікассо» без конкурсу