- NGL.media - https://ngl.media -

На Закарпатті за 2,4 млн грн замовили обладнання для сільського аквапарку в молодої компанії

16.07.2021 @ 08:30 в Новини,Ужгород

Вільховецька сільська рада Тячівського району на Закарпатті підписала договір [1] із ТОВ «Імпулс груп» на закупівлю обладнання для басейну.

Новостворена компанія позмагалась із учасником, який не мав шансів на перемогу. Таким чином, ТОВ «Імпулс груп» отримає 2,42 млн грн.

Майбутній аквапарк у Вільхівцях планують побудувати поблизу місцевого стадіону на вул. Фізкультурній. Проєкт передбачає басейн з підігрівом розміром 25 на 12 метрів, комплекс водних гірок та дитячий басейн.

Вільховецька ОТГ ‒ найперша громада, створена на Закарпатті у 2015 році. Ідею аквапарку ОТГ також подала на конкурс [2] проєктів «Наша громада», який триває до кінця вересня 2021 року. Ідея Вільховецької ОТГ одна із 26, які пройшли у фінал [3] конкурсу. У випадку перемоги громада отримає 500 тис. грн на реалізацію проєкту.

Про тендер    

Згідно з договором, замовили чашу великого басейну, фільтраційні бочки, насоси, розділювачі для доріжок, тощо.

Окрім, ТОВ «Імпулс груп» участь у торгах взяло ТОВ «Аква-тренд» із остаточною пропозицією на 2 тис. грн дорожчою.

ТОВ «Імпулс груп» зареєстровано у 4 місяці тому, а його співвласниками є Неля та Василь Куцини. Раніше фірма не брала участь у відкритих торгах, як і її конкурент «Аква-тренд». Єдине держзамовлення, яке раніше було в «Імпулс груп», ‒ це прочищення каналізації за 4,2 тис. грн. Василь Куцина також володіє ТОВ «Віонекс» із «статутником» у 1 млн грн.

Конкурент «Імпулс груп», компанія «Аква-тренд» Михайла Стойка, не могла перемогти у закупівлі. Фірма на тендер не завантажила низку необхідних документів. Це ‒ цінова пропозиція, відомості про підприємство, деякі сертифікати на обладнання. Також «Аква-тренд» не надало банківську гарантію. Замість неї завантажило довідку, у якій повідомило про недостатню кількість часу для підготовки та пообіцяло укласти гарантію «найближчим часом».

Також обидві фірми надіслали сертифікат на матеріали басейну однаковим файлом, які мають однакові метадані та автора файлу. Щоправда, ймовірно файл був отриманий ними від іншої компанії у сканованому вигляді, оскільки інших ознак пов’язаності між ними не було.

 

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/07/16/na-zakarpatti-za-2-4-mln-grn-zamovyly-obladnannya-dlya-silskogo-akvaparku-v-molodoyi-kompaniyi/

URLs in this post:

[1] договір: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-05-27-013783-b

[2] конкурс: https://otg.fakty.com.ua/communities/vilkhovetska-hromada

[3] фінал: https://www.youtube.com/watch?v=_QWCI0JVai8

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.