- NGL.media - https://ngl.media -

АМКУ забанив двох учасників за розпил тендеру тернопільського КП

15.07.2021 @ 09:00 в Наслідки,Новини

Південно-західне міжобласне територіальне відділення АМКУ оштрафувало ТОВ «Зетпро Технолоджи» і підприємицю Людмилу Порицьку за узгодження поведінки на тендері. Обидвох учасників оштрафували загалом на 85 тис. грн. Такий штраф означає для них трирічну заборону отримання замовлень на відкритих торгах.

Як повідомляє [1] АМКУ, мова йде про торги, які проводило комунальне підприємство Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа». Це порушення «Наші гроші. Львів» виявили [1] восени минулого року, а наші партнери з «Центру громадського моніторингу та досліджень» звернулися із цими фактами до АМКУ.

«Тернопіль Інтеравіа» на торгах закуповувало обладнання для відеонагляду на майже 283 тис. грн. Як повідомляла наша редакція, і «Зетпро Технолоджи», і підприємиця Людмила Порицька не торгувалися, а у своїх довідках вказали однаковий номер мобільного телефону, електронні пошти мали однакові доменні імена «kobi.ua [2]».

Власником «Зетпро технолоджи» є Олексій Вихристюк. Йому ж належать компанії «Кобі СС» і «Кобі дістрібьюшин». А на сайті Kobi Порицьку називають [3] керівником відділу продажу компанії «Кобі-Дистриб’юшин». Крім того, на відео в соцмережах вона повідомляє, що представляє саме компанію «Кобі».

АМКУ також з’ясував [4], що вони користувалися одним і тим самим майданчиком (а їх є загалом 13), однією статичною IP-адресою. Окрім того, заступником директора «Зетпро технолоджи» виявився чоловік Людмили Порицької і між конкурентами були господарські відносини.

 

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.

Славські підприємці, які розіграли 1,6 млн грн, уникнули штрафу від АМКУ [5]


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/07/15/amku-zabanyv-dvoh-uchasnykiv-za-rozpyl-tenderu-ternopilskogo-kp/

URLs in this post:

[1] повідомляє: https://southwestmtv.amcu.gov.ua/news/informaciya-pro-rishennya-ta-rekomendaciyi-pivdenno-zahidnogo-mtv-vid-08072021

[2] kobi.ua: http://kobi.ua/

[3] називають: http://kobi.ua/kompaniya-kobi-distribyushin-provela-oglyadovo-praktichnij-seminar-z-obladnannya-tm-zetpro-i-pz-camap/

[4] з’ясував: https://southwestmtv.amcu.gov.ua/storage/app/uploads/public/60c/73f/b2e/60c73fb2e34a9196522302.pdf

[5] Славські підприємці, які розіграли 1,6 млн грн, уникнули штрафу від АМКУ: https://ngl.media/2021/07/13/slavski-pidpryyemtsi-yaki-rozpylyaly-1-6-mln-grn-unyknuly-shtrafu-vid-amku/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.