- NGL.media - https://ngl.media -

Міськрада віддала мамі міністра Немчінова ділянку біля Брюховицького лісу

18.06.2021 @ 10:00 в Львів,Новини

Депутати Львівської міської ради у четвер, 17 червня, дозволили передати у власність Валентині Немчіновій ділянку для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку біля Брюховицького лісу.

Валентина Немчінова – матір [1] міністра Кабінету міністрів України, колишнього львівського політика Олега Немчінова. Раніше він працював [2] у департаменті гуманітарної та соціальної політики Львівської міської ради та в системі Міндоходів і зборів у Львівській області разом з Денисом Шмигалем. А з 2017 року і до призначення в березні 2020 року на посаду міністра був державним секретарем Міністерства молоді та спорту України.

Ділянка, щодо якої затвердили проєкт [3] землеустрою, має площу 0,03 га та розташована в урочищі Голоско на території садівничого кооперативу «Самоцвіти». Ця територія дачних ділянок в Шевченківському районі міста обмежена вул. Замарстинівською, вул. Івана Миколайчука та Брюховицьким лісом.

Джерело: Google Карти

Сама ж виділена ділянка належить до земель сільськогосподарського призначення. А, згідно з планом зонування, розташована в зоні садибної забудови, де дозволені будинки висотою не вище 18 метрів. Земельну ділянку передали у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови, перевівши їх із земель запасу.

Окрім того, ділянка Валентини Немчінової розташована поруч із земельною ділянкою, яка з 2013 року належить її синові Олегові Немчінову. Цю землю площею 0,06 га він, згідно з Публічною кадастровою картою, використовує для ведення садівництва.

Про територію «Голоско»

Хоча на сьогодні територія, де депутати передали у власність ділянку Валентині Немчіновій, є невпорядкованою, тут планували створити житловий мікрорайон. Згідно із затвердженим у 2017 році детальним планом території, тут повинна бути територія садибної забудови. Також передбачені зони для багатоповерхових будинків, а поблизу ділянки Валентини Немчінової запланований парк, футбольне поле, баскетбольна та волейбольна площадки, площадка для лекгоатлетичних вправ та тенісний корт.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/06/18/miskrada-viddala-mami-ministra-nemchinova-dilyanku-bilya-bryuhovytskogo-lisu/

URLs in this post:

[1] матір: https://public.nazk.gov.ua/documents/28cf69aa-ffaf-4f17-b193-73d5d82eb5dd

[2] працював: https://zaxid.net/lvivyanin_oleg_nemchinov_pislya_priznachennya_v_uryad_vibachivsya_za_obrazi_zelenskogo_u_facebook_n1498817

[3] проєкт: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1RXgT2jNDcZhHg3F_lf8tSTiFj1SsBciv

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.