- NGL.media - https://ngl.media -

Співвласник спійманої на змові фірми відремонтує приміщення в Ратуші

14.06.2021 @ 09:00 в Львів,Новини

Львівське комунальне підприємство «Ратуша-сервіс» підписало [1] договір на 139 тис. грн з підприємцем Андрієм Кравчишиним на ремонт технічного приміщення в Львівській міській раді.

Йдеться про облаштування приміщення за індексом 65 для технічних працівників, які обслуговують міську раду. Тут замінять трубопровід, електропровід, світильники, вимикачі, замість штучного паркету влаштують покриття з плитки, також встановлять нові вікна та двері. Перед початком робіт підрядник має узгодити візуалізацію ремонту із ЛКП «Ратуша-сервіс». Роботи завершать до 2 серпня цього року, компанія повинна надати трирічну гарантію.

Як підприємець Андрій Кравчишин зареєстрований 2002 року, спеціалізується на будівництві. Він також разом з Ярославою Кравчишин є співвласником ТОВ «Крона-Мах». У квітні 2020 року тервідділення АМКУ у Львівській області оштрафувало [2] цю компанію та підприємця Володимира Корчинського на 272 тис. грн за змову на торгах. Їм також заборонили брати участь у відкритих торгах протягом трьох років.

Як написали [3] «Наші гроші. Львів», разом учасники розіграли 539 тис. грн на поточний ремонт шатрової покрівлі будинку на вул. Магазиновій, 4 у Львові від Залізничної районної адміністрації. Сам ж Володимир Корчинський виявився економістом в компанії «Крона-Мах», про що свідчила довідка 1ДФ. Крім того, у довідці про матеріально-технічну базу, поданій на інші торги, Корчинський вказав, що орендує техніку в цієї компанії.

Про тендер

Єдиним конкурентом Андрія Кравчишина на поточних торгах було ТОВ «Р/М Будівельна компанія». Підприємство зареєстроване в березні цього року у Львові, а його власником є 24-річний житель Чернівецької області Микола Руснак.

Під час аукціону конкуренти знизили свої пропозиції до 129 тис. грн та 139 тис. грн. Хоча ціна фірми «Р/М Будівельна компанія» була нижчою, її відхили через, зокрема, те, що в її кошторисі було передбачено встановлення металопластикового вікна в приміщенні.

За даними проєкту Clarity, з моменту свого створення фірма «Р/М Будівельна компанія» не отримала жодного державного замовлення. Вона шість разів брала участь у конкурентних закупівлях на поточні ремонти приміщень міської ради. На сьогодні ЛКП «Ратуша-сервіс» опублікувало [4] намір укласти 230-тисячну угоду з підприємством на ремонт приміщень за індексами 133-134.

 

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/06/14/spivvlasnyk-spijmanoyi-na-zmovi-firmy-vidremontuye-prymishhennya-v-ratushi/

URLs in this post:

[1] підписало: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-04-23-004937-a

[2] оштрафувало: https://ngl.media/2020/04/15/majzhe-300-tys-grn-shtrafu-vid-lvivskogo-amku-otrymaly-firma-ta-yiyi-ekonomist-za-rozpyl-dvoh-tenderiv/

[3] написали: https://ngl.media/2019/09/04/l-vivs-ka-firma-rozpyliala-pivmil-yona-na-remont-budynku-zi-svoim-ekonomistom/

[4] опублікувало: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-05-06-009068-c

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.