- NGL.media - https://ngl.media -

Підозрюваному у торгівлі наркотиками поліцейському призначили 1,13 млн грн застави

31.05.2021 @ 08:30 в Львів,Новини

Слідчий суддя Личаківського районного суду виніс ухвалу [1] про запобіжний захід ще одному поліцейському, якого підозрюють у продажі наркотиків. Ім’я поліцейського наразі невідоме, крім його посади – старший оперуповноважений відділу кримінальної поліції Львівського районного управління поліції. Йому призначили тримання під вартою терміном на 2 місяці з можливістю вийти під заставу у 1,13 млн грн.

Підозрюваний є частиною організованої групи, яку нещодавно викрило ДБР та СБУ. Згідно із судовими ухвалами, до групи входить чотири чинних та один колишній поліцейський. Вони налагодили у Львові продаж важких наркотиків та психотропних речовин – амфетаміну, «Альфа PVP», метадону та героїну.

«Наші гроші. Львів» розповідали [2], що викрити групу вдалось за допомогою агента, якого поліцейські залучали як понятого та помічника. Згодом вони дізнались про його діяльність на користь ДБР та прокуратури і намагались сфабрикувати проти нього кримінальне провадження. Особа, яка погодилась свідчити проти агента, також звинувачується у зберіганні наркотиків, але наразі їй призначили домашній арешт.

Єдине відоме ім’я фігуранта групи – це Юрій Фок, заступник начальника відділу кримінальної поліції Львівського районного управління поліції. У Львівській обласній прокуратурі редакції повідомили, що йому також обрали запобіжний захід – тримання під вартою із можливістю внесення застави –  2 млн 270 тис. грн.

Одному із оперуповноважених також застосували запобіжний захід тримання під вартою на два місяці, але передбачили заставу у 2,04 млн грн. Ще одна особа не є поліцейським і підозрюється у збереженні та збуті наркотичних речовин та співпраці з групою отримала заставу у 181 тис. грн.

Підозрюваним у торгівлі наркотиками поліцейським призначили застави [2]


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/05/31/pidozryuvanomu-u-torgivli-narkotykamy-politsejskomu-pryznachyly-1-13-mln-grn-zastavy/

URLs in this post:

[1] ухвалу: https://reyestr.court.gov.ua/Review/97123917

[2] розповідали: https://ngl.media/2021/05/27/pidozryuvanym-u-torgivli-narkotykamy-politsejskym-pryznachyly-zastavy/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.