- NGL.media - https://ngl.media -

Фірми з одного бізнес-центру позмагалися за понад 600 тисяч в Івано-Франківську

20.04.2021 @ 09:00 в І-Франк,Новини

ТОВ «Лиго Сервис» та ПП «Техно-Сервіс-Плюс», що мають офіс у сусідніх кімнатах в бізнес-центрі в Чернівцях, розіграли [1] торги на 644 тис. грн від комунального підприємства «Муніципальна дорожня компанія» в Івано-Франківську.

Переможець торгів відремонтує головний дисплей та блок керування вантажної вакуумної підмітально-прибиральної машини Johnston CN400.

Обидва учасники подали документи з однаковими дефекту сканування/друку, що свідчить про підготовку довідок на спільній техніці. Ці документи також підготовлені в одній програмі – Canon SC1011, а їхня pdf-версія створена у спільній MP Navigator EX.

Окрім того, і «Лиго Сервис», і «Техно-Сервіс-Плюс» розташовані в одному бізнес-центрі «Митниця» в Черкасах на вул. Припортовій, 22А. Про це редакції повідомили власники обох фірм, хоча не вказали, чи працюють в сусідніх кабінетах. Однак вони зазначили, що знають про існування підприємств одне одного.

При цьому власник «Техно-Сервіс-Плюс» Михайло Рогожев на запитання про походження спільних дефектів на довідках відповів, що «такого не може бути». За його словами, довідки на тендер готувала секретарка його фірми.

Не знає про причини також і власник фірми «Лиго сервис» Віктор Сущенко. Він зазначив редакції, що це питання йому потрібно з’ясувати, оскільки не він готував документацію. На момент публікації ми не отримали від нього додаткової інформації.

Учасники зустрічалися лише на поточних торгах. Під час аукціону вони не змагалися між собою, а пропозиція фірми «Лиго Сервис» була дешевшою лише на 996 грн.

Про конкурентів

Компанія «Лиго сервис» зареєстрована в Черкасах, а підприємство «Техно-Сервіс-Плюс» − в селі Геронимівка, Черкаської області.

Перша спеціалізується на оптовій торгівлі сільськогосподарським транспортом та обладнанням. За даними проєкту Clarity, з 2016 року фірма отримала державних замовлень на 3 млн грн, в основному на продаж запчастин. Окрім того, власник компанії «Лиго сервис» Віктор Сущенко також володіє ТОВ «Дніпробудсервіс» з виробництва машин та устаткування загального призначення.

Водночас компанія «Техно-Сервіс-Плюс» Михайла Рогожева займається неспеціалізованою оптовою торгівлею, і, згідно з проєктом Clarity, з 2017 року підписала договорів на 1,2 млн грн. Вони стосувалися ремонту прибиральної техніки та продажу запчастин.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/04/20/firmy-z-odnogo-biznes-tsentru-pozmagalysya-za-ponad-600-tysyach-v-ivano-frankivsku/

URLs in this post:

[1] розіграли: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-03-11-002336-a

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.