- NGL.media - https://ngl.media -

Облрада передумала віддавати ЄС 100 квадратів на Винниченка

30.03.2021 @ 09:30 в Львів,Новини

Управління майном спільної власності Львівської облради 29 березня скасувало аукціон на оренду приміщення для розміщення політичної партії на вул. Винниченка, який мав відбутися [1] на Prozorro. Sale 31 березня. Стартова ціна оренди становила лише 605 грн за всю площу.

Офіційною причиною скасування є лист комунального підприємства Львівської обласної ради «Технічний нагляд» про використання цих нежитлових приміщень для власних потреб.

Нагадаємо, на аукціоні облрада хотіла визначити орендаря на 5 років для 115,6 кв. метрів на першому поверсі будівлі на вул. Володимира Винниченка, 14-16. Причому, в оренду його віддавали лише для «розміщення політичної партії». А стартова ціна оренди становила 605 грн за всю площу. Аукціон планували провести за методом підвищення ціни, розмір мінімального кроку становив би 6 грн.

Згідно з наказом управління майна спільної власності, на підставі якого приміщення виставляли на аукціон, було звернення лише однієї політичної партії – львівської територіальної організації «Європейської солідарності». Зі своїм запитом вони звернулися до облради 4 березня цього року.

Водночас начальник управління майном спільної власності Львівської облради Сергій Івах пояснював  «Наші гроші. Львів», що крім ЄС звертались також «Сила і честь». А також він чув, що приміщення хоче орендувати партія «Голос».

Про приміщення

Будинок на вул. Винниченка, 14-16 є пам’яткою культурної спадщини та межує з Львівською обласною радою та облдержадміністрацією. Балансоутримувачем виставлених на аукціон приміщень є управління майном спільної власності Львівської облради.

Стан приміщення, яке планували передати в оренду

Ці приміщення наразі без ремонту, тут є водо- та теплопостачання, а також підключена електрика. Сам ж очільник управління майном спільної власності Сергій Івах оцінює їх як «в дуже жахливому стані».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/03/30/oblrada-peredumala-viddavaty-yes-100-kvadrativ-na-vynnychenka/

URLs in this post:

[1] мав відбутися: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2021-03-11-000008-1

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.