- NGL.media - https://ngl.media -

Учасники зі спільною технікою поділили постачання будматеріалів для військових

29.03.2021 @ 08:30 в Львів,Новини

Підприємці Петро Медвідь та Роман Пилипів розіграли [1] 420 тис. грн на постачання будівельних матеріалів для ремонту казарми військової частини Т0410 Державної спеціальної служби транспорту в Червонограді.

Обидва учасники подали на торги документи з однаковими дефектами друку чи сканування, що свідчить про їхню підготовку на спільній техніці. Окрім того, довідки готував один автор «goovar380» в одній програмі «Marvell Semiconductor, Inc». Такий ж автор вказаний у властивостях документів, які конкуренти подали на спільні торги минулого року.

Учасники втретє зустрічаються на торгах. Минулого року вони змагалися за постачання плитки для військової частини Т0410 та будівельних матеріалів для військової частини Т0200 в Червонограді.

Підприємець Петро Медвідь зазначив редакції «НГ. Львів», що не знайомий зі своїм конкурентом Романом Пилипівим. На запитання, чому їхні документи створив один автор, Медвідь відповів «ого, уявлення не маю, ну розберемося».

Роман Пилипів також заперечив свою пов’язаність з конкурентом. «Я поняття не маю, хто це. Можливо, ми скористалися послугами однієї людини. Мені документи готують два консультанти, і я знаю, що вони це роблять не тільки для мене», − зазначив Пилипів.

Журналісти редакції також подзвонили за номером телефону, який Петро Медвідь вказав під час реєстрації на торгах. Трубку підняла жінка, яка не представилася, однак надала нам контакти конкурента Медвідя – Романа Пилипіва.

Про тендер

Під час аукціону учасники не змагалися між собою. Хоча пропозиція Петра Медвідя була на 21 тис. грн дешевшою, його відхилили через відсутність потрібних документів. Він подав на торги лише довідку про відповідність ЗУ «Про публічні закупівлі», натомість не завантажив інших важливих довідок, наприклад, копій виконаних договорів та гарантійних листів.

Згідно з угодою, Роман Пилипів буде постачати будівельні матеріали для ремонту казарми №10 військового містечка №35, яке розташоване на вул. Промисловій, 3 в Червонограді. Зокрема серед матеріалів військові замовили гідроізоляційну плівку, металочерепицю, мінеральну вату та листову сталь.

Про підприємців

Роман Пилипів зареєстрований в Дрогобичі, а Петро Медвідь – в селі Ролів, Дрогобицького району.

Протягом 2019-2020 років підприємець Роман Пилипів отримав державних замовлень на 11 млн грн, враховуючи поточну угоду. Серед інших його замовлень – постачання щебеню [2] для івано-франківського КП «Муніципальна дорожня компанія» на 1,8 млн грн та металів [3] для КП «Дрогобичводоканал» за 814 тис. грн.

Натомість за цей період Петро Медвідь підписав договорів на 220 тис. грн на постачання будівельних матеріалів для військових установ та виправних колоній.

 

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/03/29/uchasnyky-zi-spilnoyu-tehnikoyu-podilyly-postachannya-budmaterialiv-dlya-vijskovyh/

URLs in this post:

[1] розіграли: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-02-11-003070-c

[2] щебеню: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-02-02-000191-b#tender

[3] металів: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-01-11-000350-b#tender

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.