- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма депутата Львівської міськради прибиратиме місцевий офіс ДБР

04.03.2021 @ 09:30 в Львів,Новини

Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Львові, підписало договір [1] на послуги з клінінгу за 230 тис. грн. Підрядником стало ТОВ «Експлуатаційна служба Нова оселя».

Згідно з договором, компанія-переможець прибиратиме приміщення ДБР у Львові на вулицях Кривоноса та Угорській.

Офіс на Кривоноса прибиратимуть у кожен робочий день, а на Угорській — один раз на тиждень. Загальна площа приміщень понад 1600 м2. Технічним завданням передбачено, що окрім прибирання, фірма також двічі на рік проводитиме хімчистку килимів та м’яких меблів.

Участь у торгах взяли також приватний підприємець Андрій Мальків та ПП «Клінінг-Про», але пропозиція «Експлуатаційної служба Нова оселя» була найдешевшою. Очікувана вартість закупівлі була 350 тис. грн, отож економія на тендері становить 34%.

Про компанію

ТОВ «Екcплуатаційна служба Нова оселя» належить депутату Львівської міської ради від Європейської солідарності Назарові Бербеці і Тарасові Дідику.

Як нещодавно встановили [2] «Наші гроші. Львів», ця компанія отримує мільйонні замовлення від податкової, змагаючись із власним працівником. Причому податкова раптово перестала дотримуватися режиму секретності, оскільки раніше право виконувати такі роботи було лише в спеціального держпідприємства.

У Бербеки та Дідика також є будівельний бізнес. Вони є співвласниками ТОВ «Львівська інвестиційна компанія», яка отримала шість містобудівних умов та обмежень на будівництво у Львові з 2017 року. Дідик також є власником ТОВ «Бізнес-Вектор ДК», яка є власником [3] торгової марки «Нова оселя». Однак будівництво під брендом «Нової оселі» веде і «Львівська інвестиційна компанія».

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/03/04/firma-deputata-lvivskoyi-miskrady-prybyratyme-mistsevyj-ofis-dbr/

URLs in this post:

[1] договір: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-01-22-001177-c

[2] встановили: https://ngl.media/2021/03/02/zachystka-podatkovoyi/

[3]  власником: https://novaoselya.com/about/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.