Фірма депутата Львівської міськради прибиратиме місцевий офіс ДБР

04 Березня 2021

Фото умовне, джерело: legalhub.online

Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Львові, підписало договір на послуги з клінінгу за 230 тис. грн. Підрядником стало ТОВ «Експлуатаційна служба Нова оселя».

Згідно з договором, компанія-переможець прибиратиме приміщення ДБР у Львові на вулицях Кривоноса та Угорській.

Офіс на Кривоноса прибиратимуть у кожен робочий день, а на Угорській — один раз на тиждень. Загальна площа приміщень понад 1600 м2. Технічним завданням передбачено, що окрім прибирання, фірма також двічі на рік проводитиме хімчистку килимів та м’яких меблів.

Участь у торгах взяли також приватний підприємець Андрій Мальків та ПП «Клінінг-Про», але пропозиція «Експлуатаційної служба Нова оселя» була найдешевшою. Очікувана вартість закупівлі була 350 тис. грн, отож економія на тендері становить 34%.

Про компанію

ТОВ «Екcплуатаційна служба Нова оселя» належить депутату Львівської міської ради від Європейської солідарності Назарові Бербеці і Тарасові Дідику.

Як нещодавно встановили «Наші гроші. Львів», ця компанія отримує мільйонні замовлення від податкової, змагаючись із власним працівником. Причому податкова раптово перестала дотримуватися режиму секретності, оскільки раніше право виконувати такі роботи було лише в спеціального держпідприємства.

У Бербеки та Дідика також є будівельний бізнес. Вони є співвласниками ТОВ «Львівська інвестиційна компанія», яка отримала шість містобудівних умов та обмежень на будівництво у Львові з 2017 року. Дідик також є власником ТОВ «Бізнес-Вектор ДК», яка є власником торгової марки «Нова оселя». Однак будівництво під брендом «Нової оселі» веде і «Львівська інвестиційна компанія».

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.