- NGL.media - https://ngl.media -

Тернопільська облдержадміністрація замовила лікарням обладнання на 42 млн грн

29.12.2020 @ 09:30 в Новини,Тернопіль

Управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації  підписало два договори на закупівлю рентген-систем та апаратів для ультразвукової діагностики на 42 млн грн. Постачальником в обох випадках стала компанія ТОВ «Медіпрайм».

За першим контрактом [1] на 29,1 млн грн придбають шість рентгенівських систем моделі Moviplan. У комплектацію рентгену входитимуть: радіографічний стіл та вертикальна стійка знімків, рентгенівський генератор, плоскопанельний детектор, робочі місця оператора і лікаря та медичний принтер. Один апарат коштуватиме 4,85 млн грн.

Нещодавно такі рентгени у цієї компанії замовляв [2] департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА за тією ж ціною. Однак ще в липні «Медіпрайм» постачало [3] апарат у Тернопільську дитячу лікарню за 4,5 млн грн, що на 7% дешевше.

За іншим договором [4] управління придбає сім систем ультразвукової діагностики E-Cube i7 за 12,95 млн грн. Це пристрій, який дозволяє проводити дистанційні діагностичні обстеження та сканування внутрішніх органів. Ціна за одиницю — 1,85 млн грн.

Куди поїде обладнання?

В умовах контракту зазначені лікарні, для яких управління охорони здоров’я купило обладнання:

  • Тернопільська університетська лікарня — одна рентген-система та дві системи для УЗД,
  • Бережанська центральна міська лікарня — одна рентген-система і система для УЗД,
  • Кременецька районна лікарня — одна рентген-система і система для УЗД,
  • Чортківська районна лікарня — одна рентген-система і система для УЗД,
  • Тернопільська міська лікарня швидкої допомоги — одна рентген-система і система для УЗД,
  • Тернопільська міська лікарня №2 — одна рентген-система і система для УЗД.

Про постачальника

ТОВ «Медіпрайм» зареєстровано у 2017 році, а його теперішній власник – це киянин Тарас Коваль. Раніше фірма належала Вірі Морозенко. За рік до того, як стати власником компанії, Тарас Коваль шукав роботу водія. Як досвід роботи він вказував аналогічну роботу водія-помічника керівника в «Латчбахер Україна» та сімейного водія. Раніше Тарас Коваль був власником ТОВ «Прайм Т-Сервіс», яке заснував у червні 2017 року. Втім вже у травні 2018 року вирішив його ліквідувати. З початку 2020 року ТОВ «Медіпрайм» отримало 251 державне замовлення на 139 млн грн.

Читайте нас в Instagram [5] і Telegram [6]

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці British Embassy Kyiv в рамках проєкту з протидії порушенням в державних закупівлях під час пандемії COVID-19 у Західній Україні.  Погляди, висновки, рекомендації, висловлені в цій публікації, належать журналістам «Наші гроші. Львів» і можуть не збігатися з офіційною позицією Уряду Великої Британії.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/12/29/ternopilska-oblderzhadministratsiya-zamovyla-likarnyam-obladnannya-na-42-mln-grn/

URLs in this post:

[1] контрактом: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-12-28-006457-c

[2] замовляв: http://ngl.media/2020/12/28/top-5-zakupivel-tyzhnya-dlya-borotby-z-covid-19-17/

[3] постачало: http://ngl.media/2020/07/06/firma-kolyshnogo-vodiya-z-kyyeva-prodast-dytyachij-likarni-v-ternopoli-suchasnyj-rentgen-aparat-vartistyu-4-5-mln-grn/

[4] договором: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-12-28-005628-c

[5] Instagram: https://www.instagram.com/nashigroshi.lviv/

[6] Telegram: https://t.me/corruptLviv

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.