- NGL.media - https://ngl.media -

Славське за чверть мільйона просуватиме себе на маловідомих сайтах

01.12.2020 @ 10:00 в Львів,Новини

Славська селищна рада на Львівщині 26 листопада підписала договір із приватним підприємством «Кіностудія ВТМН» на маркетингові послуги з популяризації туризму.

Компанія надаватиме ці послуги за 255 тис. грн, повідомляється на Prozorro [1]. Їх виконуватимуть за програмою розвитку туризму Славської об’єднаної територіальної громади.

Технічним завданням передбачено, що переможець торгів напише 16 статей присвячених дозвіллю у Славську, які опублікують на восьми сайтах. Теми публікацій зазначені у технічному завданні. Серед них «Шість пішохідних маршрутів Славська», «Форелевий тур до Славська», «Еко-туризм – найкращий спосіб зміцнити імунітет» і т.д. Обсяг кожної публікації —  до 5 тис. знаків, вони повинні містити не менше трьох фото.

Публікації розмістять на восьми сайтах українською та російською мовами впродовж трьох місяців як платні матеріали. Серед них загальнонаціональні (ТСН), регіональні (сайт новин Тернопільської області zvistka.net) та маловідомі сайти типу bdzhola.com.

Приклади сайтів:

Повний перелік сайтів:

Сайт, де розміщена інформаціяКількість публікаційПеріод розміщення публікації на сайті (місяців)
https://tsn.ua/23
https://bbcccnn.org/23
http://zvistka.net.ua/23
http://merezha.co/23
https://ua.news/23
https://bdzhola.com/23
https://ukrainianwall.com/23
https://gazeta.ua/23

 

Вартість написання і публікації однієї статті таким чином складає майже 16 тис. грн. Очікувана вартість закупівлі становила 276 тис. грн, отож економія на торгах 7,4%.

У коментарі власник компанії Віталій Соболевський повідомив, що компанія самостійно готуватиме тексти для публікацій або, можливо, використовуватиме послуги фрілансерів. Також зазначив, що у випадку інформаційної цінності матеріалу для сайтів намагатимуться просувати їх без оплати за рекламу.

Щодо переліку сайтів та сумнівної медійної відомості деяких із них Віталій Соболевський відповів, що технічне завдання укладає Славська селищна рада. Соболевський додав, що не дивився на перелік сайтів, а лише уклав договір, оскільки тендером займалась окрема особа в компанії.

Протягом кількох днів «Наші гроші. Львів» намагались додзвонитись у Славську селищну раду, однак за жодним телефоном не отримали відповіді.

Окрім переможця участь у торгах взяла ще одна компанія із схожою назвою: приватне підприємство «Вітамін коворкінг центр», але її остаточна пропозиція була на 1,3 тис. грн дорожчою.

Компанія «Кіностудія ВТМН» зареєстрована 2019 року в смт. Славське. Її власником є маркетолог Віталій Соболевський. Йому також належить рекламне агентство Vitamin Branding Agency та відеопродакшн Vitamin FilmStudio.

Раніше «Кіноностудія ВТМН» вже співпрацювала з Славською селищною радою, зокрема розробляла [2] новий бренд та логотип [3] за 536 тис. грн. Окрім логотипу та брендованих ілюстрацій, компанія також мала створити десять трихвилинних роликів про туризм Славська та просувати сторінку селища в соціальних мережах. Станом на кінець жовтня компанія ще не завершила роботу, були готові сім тематичних роликів.

З початку заснування, згідно з даними Prozorro, приватне підприємство «Кіностудія BTMN» підписало лише два вищезгадані контракти на 792 тис. грн.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/12/01/slavske-za-chvert-miljona-prosuvatyme-sebe-na-nevidomyh-sajtah/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-10-22-000651-c

[2] розробляла: http://ngl.media/2020/10/27/turystychne-selyshhe-slavske-otrymalo-novyj-slogan-ta-brend-u-retro-styli-za-piv-miljona-gryven/

[3] логотип: https://slavsko.vitamin-advertising.com/?fbclid=IwAR2tHPbB_sXT4jqe-IlJ4OIqQOF-rd_Oqp_VGB1wPXxQ5FWjNfGpXbbBgtQ

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.