Шляховики Закарпаття отримають кросовер вартістю 1,4 млн грн

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області має ще сім автомобілів, найновіший з них - Hyundai Tucson 2020 року випуску
17 Листопада 2020

Ілюстрація з офіційного сайту Hyundai в Україні

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області прибає два автомобілі Hyundai за 2,33 млн грн у ТОВ «Захід Авто-М».

Перший автомобіль – сірий кросовер Hyundai Santa Fe вартістю 1,39 млн грн. Машина матиме підігрів задніх сидінь, вентиляцію передніх сидінь, сонцезахисні шторки задніх дверей, оббивку стелі та стійок тканиною покращеної якості «Deluxe». Також дорожникам важлива преміальна акустика автомобіля – вона передбачає вісім динаміків разом з центральною колонкою, сабвуфером та підсилювачем. На офіційному сайті Hyundai машина з такою комплектацією «Premium» коштує 1,4 млн грн.

Ілюстрація з офіційного сайту Hyundai в Україні

Другий автомобіль – сірий Hyundai Tucson за 949 тис. грн. До комплектації машини входить дистанційний чіп-ключ, електронне паркувальне гальмо з функцією Auto Hold, система моніторингу «сліпих зон», датчик дощу та термовідштовхувальне скло. Такі технічні характеристики збігаються з пакетом «Elagance», який на офіційному сайті марки коштує 944 тис. грн.

Дорожники отримають обидва автомобілі до кінця цього року.

За даними YouControl, Служба автомобільних доріг у Закарпатській області має сім автомобілів, найновіші з них − Hyundai Santa Fe 2018 року випуску та Hyundai Tucson 2020 року випуску.

Про тендер

Єдиним конкурентом компанії «Захід Авто-М» на обох торгах було ТОВ «Богдан-Авто Івано-Франківськ». Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій.

Фірма «Захід Авто-М» зареєстрована 2007 року в Мукачівському районі. Належить жительці Мукачева Руслані Лукащук. Компанія є офіційним дилером ТОВ «Хюндай Мотор Україна».

Протягом 2019-2020 років фірма отримала державних замовлень з поточними угодами на 5,6 млн грн, за даними Clarity.project. З найбільших договорів компанії – один Hyundai Santa Fe за 1,16 млн грн, придбаний минулого року Службою автомобільних доріг у Закарпатській області. А також – два Fiat Doblo за 1,04 млн грн, замовлені минулоріч ПАТ «Закарпаттяобленерго»

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.

Тернопільські дорожники придбали кросовер за мільйон гривень